Уникални Натали и Димитър взривиха "Денсинг старс"


Дата: 07/05, 21:20

Редактор: Александър Дечев

Кадри: БТВ

Уникално представяне направиха тази вечер Натали Трифонова и Димитър Стефанин в полуфинала на "Денсинг Старс". Те излязоха трети на дансинга и показаха перфектен танц "Ча-ча-ча". При подготовката за официалната част синоптичката призна, че това е вторият й най-любим след самбата. Припомни, че е била в Куба, където хората танцували от сутрин до вечер.

На самата сцена двамата се представиха феноменално и заслужиха огромни аплодисменти. Галена Великова от журито дори им стана на крака.

"Вие знаете къде отивате - към финала. Натали, професионална танцьорка би ти завидяла. Така ми се вдигна адреналина, все едно скачах с бънджи", сподели тя.

"Движения, акция, ритми - всичко беше перфектно", коментира пък Томаш Папкала.

"Натали, ти правиш толкова неща. Ти си навсякъде. Всичко ти се получи откъм техника. Понякога ние не виждаме нещата, които ти правиш, защото ги правиш с абсолютна лекота. Истинско майсторство, ти си майстор. За нас ти си финалистка, но се надявам, че и хората ще видят, че ти заслужаваш финал", похвали ги Франциска Йорданова.

"Димитър, ти превърна Натали в една истинска професионалистка. Това шоу те държи на гребена на вълната, на ръба на бръснача. Това, което правиш в шоуто направо ме кара да цъфтя от това какво прави "Денсинг старс" с една звезда. Най-много ми хареса как се бориш", обърна се към двойката Илиана Раева.

"Еха, какви думи. Искам някой и за мен да каже нещо", не скри емоциите и ко-водещата Алекс Раева.

Отивайки при Краси Радков пък Натали бе попитана дали иска да каже нещо на партньора си, а тя отвърна: "Искам да му кажа, че го обичам".

Последваха и напълно заслужени четири десятки от журито. Любопитното е, че за втора поредна седмица Никол и Димитър получават 40-ка. Досега само Папи Ханс и Ани Дончева имат два пъти поред четири десятки, като те са взимали пълния актив общо три пъти. Три "перфектни", но не поредни седмици имат също и каратистката Ивет Горанова и партньорът й Тодор Атанасов, а с по една 40-ка са Валери Григоров/Дорина Стоянова-Ковачева, Дара/Димитър Георгиев-Джими и Виктор Стоянов/Михаела Павлова.

Така Натали Трифонова и Димитър Стефанин оглавиха класирането в оценките на журито тази вечер. Второ/трето място делят Папи/Ани и Ивет/Тодор с по 38 точки, следвани от Неделя/Атанас с 36.

До края на вечерта остават изпълненията на Дара и Джими, както и на Валери и Дорина. Само четири от шестте двойки ще се класират за финала следващата седмица.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Пешеходец е загинал, пометен от 27-годишен с БМВ на дом "Младост" във Варна
Дата: 19/05, 18:592 Коментара

Леден душ за абитуриентските балове около 24 май обяви НИМХ
Дата: 19/05, 18:54

Свидетели на ужаса на дом "Младост" във Варна: Пешеходец е под БМВ-то в изкопа
Дата: 19/05, 18:441 Коментар

Тежка катастрофа с БМВ в изкопа на дом "Младост" във Варна, пълно е с линейки и полиция
Дата: 19/05, 18:311 Коментар

Хороскоп за 20 май понеделник: Да не пие кафе зодия
Дата: 19/05, 18:24

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия