Хороскоп за сряда 21 август: Пари "от небето" падат върху зодия


Дата: 20/08, 20:14

Пиксабей

Ето хороскопа от Ламята:

Овен

Внимателно! Вероятността от грешки и пропуски , една от които ще Ви принуди да се откажете от своите планове или съществено да ги измените, е много висока. Ако днес не проявите предпазливост , после ще съжалявате. Обмисляйте всяка крачка, старайте се да оценявате своите постъпки от гледна точка на другите хора. Може да успеете да направите още твърде много неща, но за целта трябвая да действате самостоятелно и да не разчитате на никого. Само че не трябва да забравяте, че блестящите перспективи, откриващи се пред Вас, съвсем не са повод да забравяте обещанията, които сте дали на своите приятели и близки.

Телец

Звездите Ви съветват днес да си организирате някаква сбирка. Може двамата с любимия човек, а може да позвъните на всички представители на Вашата фамилия, чак до девето коляно. Разбира се, че ако не сте двамата, не може да очаквате интимна вечер, но пък би се получило потресаващо семейно събиране - топло и задушевно. Само че със сладки и сандвичи трябва да се запасите , и то в достатъчни количества. Затова е най-добре да са домашно производство.
 

Близнаци

Ще се наложи да се помирите с факта, че далеч не всичко е по силите Ви. Днес Ви предстои да имате работа с много хитри, влиятелни и силни съперници. Това ще бъде доста уморително, но по своему интересно. Сложността на поставените пред Вас проблеми ще бъде своеобразно предизвикателство, което не можете да не приемете. Много ще Ви върви в личния живот. През този ден са на дневен ред нови запознанства, любовни признания и романтични срещи. Изключително приятен сюрприз може да очаквате, ако сте дама – Близнак.
 

Рак

През този ден трябва да се усмихвате колкоито се може повече и по-широко и то не само на своя любим човек, а на всички останали. Колкото по- искрено е изражението на Вашето лице и радостта от ставащото, толкова повече събития в живота Ви през този ден, ще завършат прекрасно.
 

Лъв

Днес Вашия любим човек ще се старе да Ви надхитри и да Ви върти на пръст. Всъщност, той може да не направи това по най-коварния начин , което означава, че не трябва да бъдете прекалено подозрителни и да търсите скрит замисъл непрекъснато. Заблуда може да се окаже и това, че няма скрит замисъл.
 

Дева

Днешното утро ще бъде изпълнено с кипяща енергия, макар че съвсем не всички събития ще е задължително да се развиват стремително. Дръжте се здраво, докато това състояние не започне да отслабва, а това ще стане някъде преди обяд. Всичкото остващо време ще напомня затишие след буря, а и ще имате достатъчно време спокойно да помислите, да вземете важни решения и да направите всичко, което е необходимо. Ще усетите прилив на свежест, защото с утринните емоции ще си отиде всичко излишно и ненужно.
 

Везни

Днес ще Ви бъде много трудно и самотно. Между другото, такова ще бъде усещането и на Вашия любим човек. Но нито Вие, нито той, бихте си го признали, колкото и парадоксално да звучи това. Може би не трябва да скривате своите настроения, особено ако те определят модела Ви на поведение?...
 

Скорпион

Днес ще си дадете сметка, че нещата са тръгнали назад. Това ще се отнася както за Вашата работа, така и за личния Ви живот. Така че бъдете предпазливи и внимателно следете за онова, което е важно за Вас. А когато можете на сто процента да разберете какво, как и защо става, преминете към активни действия и оправете нещата. Животът на върха може да бъде доста самотен, но пък е отлично място човек да изказва своето мнение.
 

Стрелец

Кръгът Ви на общуване стремително се разширява, сдобивате се с нови познати, намирате нови делови партньори, съмишленици и съюзници. Оригиналните Ви идеи ще бъдат добре приети и няма да е трудно да си осигурите подкрепата на влиятелни хора, както и да намерите инвеститори и спонсори. Всичко ставащо има само един минус, но той е доста значителен: Вашата „половинка” ревнува. Ако все още не сте намерили своята любов, трябва да сте по-внимателни. Към Вас сега проявяват внимание много хора, но няма да е лесно да си дадете сметка, кой от тях наистина е интересен.
 

Козирог

Ще успеете да постигнете успех във важна работа, с което ще изпреварите конкурентите. Само имайте предвид, че от Вас днес ще се изискват много усилия и настойчивост. Бъдете по-решителни и не отстъпвайте, без да губите увереност в себе си. Ще получите онова, към което се стремите. Денят е подходящ за творчески занимания и обучение. Общуването с близките няма да е лесно, но все пак ще успеете да запазите добрия тон. Откажете се от идеята за далечно пътуване или големи покупки, тъй като сега момента не е достатъчно благоприятен. Правете си планове! Те ще се окажат съвсем реални.
 

Водолей

Да достигнете и надминете! Днес силно ще Ви се прииска да докажете на своите приятелки и приятели , че романът с Вашия човек е направо идеален, а той е наистина образцов, и всички трябва да започнат да Ви завиждат направо сега. Опитайте, пък може и да се получи! Най-важното е, Вашата половинка да не бъде против!
 

Риби

Денят ще Ви зарадва с парични постъпления и завладяващи перспективи. Очаква Ви успех в новите дейности и проекти. Може да си позволите да рискувате, ръководейки се само от интуицията си. Съюзници няма да имате кой-знае колко, но помощта им ще се окаже предостатъчна. Отношенията с близките Ви се подреждат спокойно, но Вие сте потопени в собствените си мисли, и малко се вълнувате от интересите и чувствата на другите. Най-обидчивите може да демонстрират своето недоволство, но до конфликти няма да се стигне. Бъдете готови за неочаквани покани, предложения и пътувания.

 



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



До 3000 лв. глоба за продажба на енергиен прах
Дата: 12/09, 12:04

В Ставропол въстанаха срещу хонорар от 15 милиона рубли за Шаман, искат да върне парите на данъкоплатците
Дата: 12/09, 12:00

Нов проект на Комфорт ООД – жилищен комплекс Кабакум Плаза на метри от плаж Кабакум във Варна
Дата: 12/09, 12:00

Джон Бон Джоуви спаси жена, опитала да скочи от мост
Дата: 12/09, 11:56

Огън жена изуми зрителите на „Преди обед“
Дата: 12/09, 11:53

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия