БТВ: "Гласът на България" би "Игри на волята"


Дата: 15/09, 20:05

БТВ се похвалиха, че спорде проучванията са изпреварили по зрителски интерес в събота вечер.

Ето какво съобщават от телевизията:

Истинско забавление, силни емоции и невероятни преживявания предложи bTV на своите зрители на 14 септември, когато медията стартира своя есенен телевизионен сезон. Двойната премиера на музикалните предавания „Гласът на България“ и „Коя е тази песен?“ даде превес за bTV в битката за зрителско внимание в най-гледаното телевизионно време, а централната емисия на bTV Новините в 19 часа е категоричен избор през вечерта и затвърждава позицията си на водещ източник на информация за телевизионната аудитория.

 „Гласът на България“ стартира своя 11-и сезон с много изненади и с цели два ударени „супер пас“ бутона на треньорите още в първия епизод. Мастър Иван Лечев не можа да устои на зашеметяващото изпълнение на Симона Статева – първата участничка за сезона, а Графа - на кристалните гласове на момичетата от трио „ФИДА“. Влади Зомбори, от тандема нови водещи заедно с Боряна Братоева, също предизвика треньорите с изненадващото си изпълнение на сцената и получи два „супер пас“ бутона (извън състезанието). До там се стигна, след като актьорът реши да успокои притеснена участничка преди да пристъпи на сцената и да вдъхне кураж не само на нея, а и на всички, които имат силата и смелостта да се явят на голямата сцена на „Гласът на България“. Първият епизод на музикалното шоу съвсем очаквано предизвика огромен зрителски интерес в различните възрастови групи, приковавайки 31,43% от цялата телевизионна аудитория срещу 28,65% за прекия конкурент в слота (GARB, All 4+) и със среден брой зрители малко над 636 000 се превръща в най-гледаното предаване в събота вечер на 14 септември.

Премиерата на музикалното куиз шоу „Коя е тази песен?“ с водещ Керана привлече 28,6% от телевизионната аудитория или 483.81 хиляди среден брой зрители (Източник: ГАРБ, All  4+), които проследиха първия епизод на предаването в ефира на bTV. Керана отлично влезе в новата си роля и подкрепяше участниците с насоки за песните и техните автори, под зорките погледи на Евгени Димитров-Маестрото и великолепните изпълнения на Ку-Ку Бенд.  В меломанския двубой между Лора Лазарова и Християн Иванов, с парична награда от  5250 лв от играта си тръгна младежът, който прояви завидни музикални познания на истински джубокс. 

bTV Новините в 19 часа, на 14 септември са проследени от 28.8 % от телевизионната аудитория срещу 24% за другата телевизия (GARB, All 4+). В този ден освен най-актуалните събития, екипът на медията отрази с многобройни репортажи и живи включвания, протичането на най-мащабната доброволческа инициатива у нас – „Да изчистим България заедно“.

В часовия слот от 19:00-23:30 часа програмното съдържание на bTV достига до среден брой 576.2 хиляду зрители (Източник: ГАРБ, All 4+) и с това bTV е предпочитаният канал в съботната вечер сред най-широката аудиторна група, отчитайки по-висок среден дял от аудиторията в слота и среден брой зрители пред екрана.

След страхотното начало и тази вечер емоциите, настроението и неочакваните обрати в двете музикални предавания ще са налице. В 20:00 ч. в „Гласът на България“ още един от менторите ще чуе глас, достоен за „супер пас“ бутон, а за първи път в историята треньорите ще натиснат и два „блок бутона“ за един певец. Водещите Влади Зомбори и Боряна Братоева, майсторски ще убедят придружител на участник, също да се яви на сцената, чувайки за гласовите му заложби, а колоритна звезда в социалните мрежи, ще демонстрира изключителна страст в представянето си и репертоар от песни от две стилово срещуположни вселени. Седем години след първото си явяване в шоуто, участник ще се завърне съдбовно в „Гласът на България“ за свой личен реванш и след като сънува, че отново блести на голямата сцена.

Новият епизод на „Коя е тази песен?“, довечера от 22:30 ч. ще предложи нова разнообразна музикална разходка за участниците и всички пред екраните, а един срещу друг този път ще се изправят – счетоводител-меломан и студент с две книги с поезия зад гърба си.


 


За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Планът за победа на Украйна е напълно готов, обяви Зеленски
Дата: 18/09, 21:40

Утре рожден ден празнува един от най-любимите символи
Дата: 18/09, 21:34

Частният урок удари 40 лева
Дата: 18/09, 21:30

Броят на пеперудите във Великобритания е намалял до катастрофални нива
Дата: 18/09, 21:191 Коментар

Манифактура се заформи на плажа на Дуранкулак
Дата: 18/09, 21:18

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия