Коледно настроение в сърцето на Морската градина във Варна


Дата: 12/12, 23:10

КОЛЕДЕН БАЗАР „ГРИНЧ“  е инициатива на хора, които вярват в доброто и в смисъла на даването. С подкрепата на занаятчии, дарители и приятели в местната общност в периода 13.12-23.12 всеки ден от 12:00 до 21:00 ч. варненци ще могат да посетят базара, където ще имат възможност да разгледат ръчно изработени изделия, сувенири, литература, да се сгреят с чаша греяно  вино , или пък ароматен топъл шоколад, да се срещнат и поговорят със слънчеви хора, да се потопят в една непринудена и уникална коледна атмосфера без шумотевица и излишна суета на фона на вълшебна музика.
Гостите ще имат възможност и да участват в нашата коледна томбола, която тази година е подготвила специални изненади.
В мероприятието по органзиацията ще се включат доброволци и деца в неравностойно положение.
През последните две години кризата с Covid 19 наложи социално отдръпване, вся страх, неизвестност и обществото премина  в авариен режим на съществуване. Това рефлектира на всяка една индивидуална психика. Всеки има нужда да излезе и да заяви себе си и да покаже, че заедно можем да постигнем чудеса! Защото живеейки в черупката на защитните си механизми нищо няма да се промени към добро, а то ни е така нужно! Животът обича смелите.
С всеки закупен продукт вие правите възможно осъществяването на нашите мисии, за които набираме средства тази година.
Коледен базар „Гринч“ ще набира средства за няколко каузи. Сега ви запознаваме и с тях.
- Стимулиране спорта в малките населени места.
Една голяма част от населението живее в селските райони, а децата, родени и растящи там, имат ограничени или никакви възможности за спорт. Тази година част от средствата ще отидат в Спортен клуб по художествена гимнастика „Родина“ в гр. Суворово , където една очарователна и борбена дама дава всичко от себе си за да поддържа и развива отбора по художествена гимнастика и ежегодно печелят призове и медали със своите участия. Нека дадем възможност на децата да развият своя потенциал и да познаят силата на спорта!
- Подари арт материали на творци с увреждания
Представяте ли си колко много хора имат талант, който не могат да развиват поради ограниченията на техните заболявания и липсата на адекватна политика от страна на държавните институции. Анелия Кирилова е дългогодишен социален работник, която решава чрез своето малко магазинче да продава изработените работи на творци с увреждания. За тях най-голямото признание е усещането за полезност и даване.
- Дарение на  хранителни продукти и хигиенни материали за деца лишени от родителска грижа
Помогни на десетки деца, които растат в социални институции, да имат пълноценно меню всеки ден
С участието си в този базар чрез покупка на каквато и да е изделие Вие допринасяте за осъществяването на тези мисии. Освен това вие подкрепяте и „дребните“ големи търговци с още по-големи сърца, които неуморно създават неповторими неща със златните си ръце. Това са истинските бойци, които решават да продължат напред, въпреки липсата на държавно финансиране и въпреки заливането на търговските пазари с големите комерсиални брандове. Защото за тях смисълът е в създаването!
И най-дълото пътуване  започва с една малка крачка! Очакваме Ви ! Не забравяйте да вземете доброто си настроение, не го оставяйте да вехне в гардероба.
За посетителите е на разположение безплатен обществен паркинг непосредствено до базара.
* публикация


За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Топ 10 летни аромата от Arabic Scents: Открийте своя неустоим летен аромат
Дата: 19/04, 23:30

Какви са най-често ползваните мерни прибори за лов?
Дата: 19/04, 23:30

Автобус с българска регистрация катастрофира в Турция
Дата: 19/04, 23:28

Антоанета Стефанова спечели първата си партия на Eвропейското първенство по шахмат
Дата: 19/04, 23:08

На първо четене: По-високи заплати за военните от 2025 година
Дата: 19/04, 22:52

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия