Хороскоп за 6 май понеделник: Да не пие кафе и кола зодия


Дата: 05/05, 19:00

Пиксабей

Зодия Телец няма нужда да пие кафе и кола на 6 май понеделник. 

Ето и хороскопа на Ламята:

Овен

Би било добре да се замислите за събитията от недалечното минало, и да анализирате своите постъпки и изказвания. Много от това, което става днес, се явява следствие на нещо, направено от Вас по-рано, и всъщност се сблъсквате с последствията от собствените си грешки. За съжаление, днес сте склонни да търсите виновни, а не изход от положението, та затова демят ще бъде доста неефективен. Вечерта е възможно неразположение, като са вероятни главоболие и безсъница. Откажете се от вредните привички и запазете верността си към здравословния начин на живот: днес трябва да се погрижите за себе си.

Телец

Сутринта навярно ше се събудите с мисълта, че в живота нещо спешно се променя. Очевидно още не сте решили, какво точно. Звездите Ви съветват да поговорите за това с Вашата втора половинка. Една глава е добре, а две- още по-добре. Само се постарайте, промените да са позитивни.

Днес няма да нужда да пиете кафе, кола и напитки с кофеин, защото имате излишък от енергия.
 

Близнаци

Ще се наложи да заемете много твърда позиция по принципен въпрос, и да я отстоявате, независимо от протестите на близките. Бъдете по-внимателни с новите познати. Те има вероятност да се опитат да Ви манипулират, коварно призовавайки най-добрите Ви чувства. Ще получите много интересни предложения, като не е изключена покана за посещение на уникално мероприятие, което ще предизивика много голямо внимание. Погрижете се за подходящ гардероб, ако искате да направите незабравимо впечатление на симпатична за Вас особа. Безупречният стил трябва да стане Вашата визитна картичка.
 

Рак

Подходящ ден за кратки пътувания (с изключение на сутрешните часове). По това време ще можете свободно да контактувате с хората, които са около Вас, и то на различни теми. Само че се постарайте, да не излизате от деловия тон и внимателно да аргументирате своите позиции. Ще е полезно да обсъдите детайлите на тази или онази работа. Има вероятност да бъде успешна ороверка или оформяне на документи. Лесно ще се справите с всяка текуща задача, особено ако не се вглеждате в далечното бъдеще. Контатктът с детето или с любимия човек ще Ви донесе не малко приятни моменти.
 

Лъв

Ще се радвате на появата на нови помощници и съюзници – влиятелни, надеждни и заслужаващи доверие. Настъпил е благоприятен ден за начало на отношения от всякакъв характер, само че не трябва забързано да късате старите връзки. Може да се окаже, че те съвсем скоро ще Ви потрябват. Колкото повече хора са на Ваша страна, толкова по-добре, защото Ви предстоят сериозни изпитания. Изключителният бизнес- нюх ще Ви помогнае да постигнете значително увеличаване на доходите. Денят е подходящ за сключване на сделки за покупко-продажба и за търговска дейност. Не трябва да прибързвате само с подписване на дългосрочни контракти.
 

Дева

Днес Вашата емоционална чувствителност вероятно е твърде обострена, и Вие има вероятност да попаднете във временна фаза на стеснителност. Затова ако сте уверени, че някой внимателно поглежда към Вас, убедете се, че не стоите под часовник. Чувствата и мислите на другите хора ще бъдат за Вас очевидни, но не трябва да влияят на онова, което чувствате или мислите. Абстрахирайте се от страничното влияние - съсредоточете се върху онова, което най-много Ви интересува. Към общуването ще можете да се върнете по-късно
 

Везни

В никакъв случа не отказвайте сега помощ на Вашия любим човек. В противен случай може да паднете от пиедестала, на който стоите сред близките му хора. Даже и ако през този ден помощта за него да Ви бъде в тежест, направете всичко възможно, а и невъзможното в негова полза...
 

Скорпион

Днес ще Ви бъде малко трудно и неприятно от това, че каквото и да правите, няма да се получава, както всъщност е замислено, или поне ще бъде в някаква степен. Може би ще се откажете от точното планиране и ще се оставите на волята на съдбата? Или може би на здравия разум на Вашия любим човек - това също може да помогне...
 

Стрелец

Не мислете прекалено за това, как околните възприемат Вашия любим човек. . Така или иначе нито ще отгатнете чувствата му, нито ще разберете мислите му, но с гаранция може да развалите своето настроение. Опитайте се да си зададете въпроса какво чувствате самите Вие.
 

Козирог

Козирозите ще получат щедра награда за свършената работа, само че много от амбициите на представителите на този знак ще останат нереализирани. Може да се уговорите с ръководството за увеличаване на работната заплата, но едва ли ще постигнете повишение в службата. Това е успешен ден за кратки пътувания, екскурзии, а също и за общуване с делови партньори в неформална обстановка. Лесно ще се разбирате с по-възрастните от Вас хора, независимо дали става въпрос за роднини, или просто за познати. Като цяло денят е благоприятен за общуване с членовете на семейството. Младите влюбени могат да страдат от недостиг на ярки впечатления. Жизненият Ви тонус е висок.
 

Водолей


 

Риби

Рибите са готови за решителни действия, но, за съжаление, обстоятелствата изискват съвсем друго поведение . Необходимо е да се затаите и само да наблюдавате внимателно всичко, което става наоколо. Колкото по-незабележими сте днес - толкова по-добе. При запознанствата (особено романтичните), трябва да сте изключително предпазливи: на пътя Ви ще се окаже много опасна особа. Ако по природа не сте склонни към афери и интриги, избягвайте всякакви двусмислени ситуации, говорете открито и избирайте най-прекия път към целта.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



От Космоса до домашната аптека – уникални български пробиотици
Дата: 18/05, 21:30

Кеворк Кеворкян: Има от какво да се плашим
Дата: 18/05, 21:281 Коментар

Волейболистките ни понесоха четвърта поредна загуба в Лигата на нациите
Дата: 18/05, 21:13

С жалба до съда: Оспорват условията за отпускане на медицински храни
Дата: 18/05, 21:02

Отново ще видим полярното сияние
Дата: 18/05, 20:52

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия