Хороскоп за 24 май петък: Да си купи нов уред зодия


Дата: 23/05, 19:30

Пиксабей

Зодия Скорпион да си купи нов домакински уред. 

Ето целия хороскоп на Ламята:

Овен

Настроени сте оптимистично, но просто не можете да дочакате случай, за да изпитате съдбата. Затова сега, когато Вселената Ви потупа по рамото и поска да подскочите, независимо дали изглежда правилно, Вие ще се просто щастливи от този призив и ще бъдете повече от уверени в положителния резултат. Достатъчно дълго сте изпълнявали своите задължения, и защо тогава да не дадете воля на своята войнствена страна, и да не разпуснете, както подобава?...

Телец

Вие сте най-надеждния и устойчив център на своето семейство, както Слънцето е център на Слънчевата система. Ако някой от Вашето семейство се замисли днес кого не би могъл да сподели с някой друг, то несъмнено ще се стигне до Вас. А Вие веднага ще се притечете на помощ и ще направите всичко възможно, за да върнете своя близък човек в обичайното му русло.
 

Близнаци

Днес ще Ви се предостави възможност, да полирате малко своя обществен имидж. Това, разбира се, ще стане, ако сте готови да се окажете в центъра на събитията. Готови ли сте за такова подгряване? Ако сте гъвкави и сте готови на всичко, то сте готови за блясъка на прожекторите. Ръководете се от своя авантаристичен дух, за да придобиете нов опит и нови усещания. Около Вас кръжат енергии на високо равнище. Те ще Ви ободрят и ще Ви избави от излишното напрежение.
 

Рак

Трябва да сте много внимателни и предпазливи, тъй като звездите предупреждават за висока вероятност от неуспехи и загуби. Избягвайте риска и не търсете силни усещания, а инициатива проявявайте само когато не можете да минете без това. И в деловата сфера и в личните отношения е необходимо да се ръководите от здравия разум. За съжаление сте склонни да взимате желаното за действително, да вървите след емоциите си и да давате неизпълними обещания, а всичко това ще има много неприятни последствия. В края на деня не са изключени отпадналост и безсъние.
 

Лъв

Ако се стремите към реализация на професионални амбиции, днес е най-подходящото време . Ако в душата си сте кариерист, вслушайте се в интуицията си, защото точно сега здравият разум може да Ви доведе до задънена улица. Създават се благоприятни обстоятелства за начало на романтични отношения, но Вие сте настроени толкова лекомислено, че едва ли ще отидете по-далеч от романтично приключение. Но пък за сметка на това , времето си ще прекарате твърде приятно.
 

Дева

Днес основен въпрос ще бъдат тайните и тяхното запазване. Ще мислите, заслужава ли си да се разкриват всички тайни. Трябва да се убедите, че сте абсолютно уверени в своето решение, преди да кажете дори и дума. И помнете, че днес, благодарение на влиянието на звездите, не само на Вас ще бъде трудно да пазите тайна. Възможно е това да се каже изключително сложна здача, особено ако се отнася за пазене на семейни тайни. Бъдете по-сдържани и честни, а ако е нужно, избройте до сто, преди да кажете нещо.
 

Везни

Понякога е по-безопасно да предоставите контрола над Вашите спестявания на някой друг, например на високопоставени хора. А понякога е обратно - най-добре е, да контролирате всичко самостоятелно. Сега е настъпил момент, когато всичко свое е добре да държите при себе си, особено ако пътешествате и може да се случи нещо във всеки момент. Допълнителният багаж няма да създаде толкова много проблеми, както изглежда на пръв поглед.
 

Скорпион

Ритъмът на живота се понижава и денят обещава да бъде не само спокоен, но и приятен. Ще успеете да внесете в живота си някакво разнообразие, без да създавате при това дискомфорт нито за себе си, нито за близките си. Денят е подходящ за посещение с музей, театър или изложба, тъй като сега сте особено възприемчиви към изкуството. Отлично ще може да се справите с реализация в живота на оригинални идеи, отнасяши се до уреждане на дома или до промяна на интериора. Ако правите за тази цел покупки, навярно ще направите отличен избор.

Купете си домакински уред. 
 

Стрелец

Днес ще Ви се случи нещо неочаквано, което до голяма степен ще повлияе на Вашия личен живот. Възможно е, промените да са незначителни, но събитията, които ще ги последват ще са зашеметяващи и удивителни. Бъдете нащрек,за да не сбъркате при избора на стратегия на поведение!
 

Козирог

Не позволявайте на никого да Ви заплашва или да се опитва да Ви оказва натиск, опитвайки се да Ви наложи някакви деспотични срокове. Графиците се създават за това, че да може в тях да се правят корекции. Много по-важно е, да разбирате какво правите. Опитите постоянно да поддържате мир и съгласие, са обречени на провал. Конфликти стават, но обикновено водят до взимане на по-умни решения.
 

Водолей

Днес са възможни големи парични постъпления, като доходите е вероятно да дойдат от организации и от обществена дейност. В личните отношения се съсредоточете върху онова, което отдавна сте искали да промените, като работете върху недостатъците заедно с партньора. През деня може да имате и контакти с чужденци, които да станат Ваши нови делови партньори.
 

Риби

Въпреки доста неприятното стечение на обстоятелствата, ще успявате да вървите напред. Тайната на успеха се крие в правилното избиране на съюзниците. Но самостоятелни действия едва ли ще донесат очакваните плодове. Денят е подходящ за почивка и неформално общуване. Той обещава куп нови запознанства , които ще доведат до приятни, но не много сериозни отношения. Радвайте и себе си, и другите - днес това ще Ви се удава, както на никой друг



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Моряк от гръцкия кораб "Тютър" е в неизвестност
Дата: 16/06, 13:18

Фратрия се мести в Белослав
Дата: 16/06, 13:14

Българските политици поздравиха мюсюлманите за Курбан Байрам
Дата: 16/06, 13:06

Читалището в Шипка се нуждае от помощ заради щетите от градушката
Дата: 16/06, 12:51

100 доброволци ще броят щъркелите, избрали за дом България
Дата: 16/06, 12:40

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия