Боркинята Юлияна Янева: Преди три дни преживях поредната операция


Дата: 19/08, 22:49

снимка: Булфото

Юлияна Янева, която представя България на Игрите в Париж в категория до 76 кг при жените, разкри в прочувствен пост в социалните мрежи, че е дала всичко от себе си на най-големия спортен форум, но не е успяла да качи килограмите за тази категория (Янева се състезава принципно при 68-килограмовите или 72-килограмовите), а освен това е била наскоро оперирана отново.

Тя не успя да запише успех във френската столица, предава Фокус. 

"Скъпи приятели,

най-накрая искам да отделя време, за да изкажа моите искрени благодарности на всеки един от вас за отделеното време, подкрепата и мотивацията, която ми дарихте. Благодаря ви, че бяхте неусетно до мен, макар и в онлайн пространството, но ме заредихте с енергията, от която имах нужда.

Докосването до Олимпиадата беше моята най-голяма мечта, и да - аз я осъществих. Имах и още едно желание - да се върна с медал за България, но уви. Но това не означава, че не дадох най-доброто от себе си - тренирах безгранично, въпреки всички емоционални и ментални спадове, през които преминавах. Трябваше за много кратък период да се преборя и с килограми, които не успях да кача. Положих всички усилия и преминах пред всички изпитания, но оставих следа в парижката столица - излизайки уверена, носейки българския дух в себе си.

Благодаря на треньора ми Серафим Бързаков за вярата му в мен и всяка секунда, инвестирана в изграждането ми в професионална спортистка, отивайки на олимпийски терен. Благодаря и на първия ми треньор - Михаил Михов, че ме научи на фундамента на свободната борба и продължава да ми бъде опора в живота.

Благодаря на семейството ми и на приятелите, че изживяваха с мен всички мои емоции, но ме подкрепяха безпределно! Без вас нямаше да бъда това, което съм! Обичам ви!

За съжаление историята продължава. Моят житейски път никога не е бил лек. Преди три дни преживях поредната операция в живота си - бях оперирана на едното рамо, поради скъсан лабрум. Тренирах с това скъсване вече цяла година, подготвях се за преборвания, квалификации за Олимпиадата, подготовка за Олимпиадата. Не ми беше въобще лесно, защото съм с още много контузии и операции на коленете, но аз съм човек, който никога не се предава. И отново ще се завърна на тепиха като Феникс. Фениксът на българската борба!", написа Янева в профила си във Facebook.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Служебният кабинет с предложения към ЦИК за изборите
Дата: 12/09, 08:57

Суша разкри потънали кораби от Втората световна война на дъното на Дунав
Дата: 12/09, 08:44

Трафикът по някои от граничните ни пунктове и днес е интензивен
Дата: 12/09, 08:37

Остава в сила частичното бедствено положение в община Белослав
Дата: 12/09, 08:19

ВАС решава по жалбата на Доган
Дата: 12/09, 08:121 Коментар

Още новини
Спонсорирани връзки.

Коментари twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия