Хороскоп за 2 май четвъртък: Да се скара с половинката си зодия


Дата: 01/05, 19:29

Зодия Риби на 2 май е добре да изясни всичко недоизказано с половинката си, ако трябва малко и да се поскара.

Целият хороскоп от Ламята:

Овен

Днес за Вашия любим човек няма да бъде лесно да се настрои по Вашия ритъм. Затова от време на време той ще върши непредсказуеми и неразбираеми постъпки, които много лесно могат да Ви подразнят и да Ви изкарат от релси. Не се поддавайте на провокациите на това черно чувство и не го следвайте. Проявете търпимост.

Телец

От този ден е напълно вероятно да започнете нещо ново. Вариантите са много: с нов любим човек, въобще без него или пък с предишния, но на нов лад. При всички случаи някакъв елемент на новост трябва да присъства днес обезателно.. Ако ли пък всичко Ви устройва, просто кажете нов комплимент или подарете красив букет цветя. Също е изход.
 

Близнаци

Денят ще се подрежда интересно, и в границите на приемлвото - непредсказуемо. Това значи, че трябва да сте напълно доволни. Непременно ще се окажат възможности да се проявите. В интерес на истината ще се наложи да „поизбутате” някого от колегите или неотдавнащни делови партньори, а това, разбира се, няма да добави хармония в отношенията. Финансови затруднения са възможни за тези, които планират големи покупки. Не е желателно да взимате пари на заем. Ще прекарате отлично времетео си със своите близки, ако се откажете от обсъждане на въпроси, чието решение не знаете. Едва ли днес биха Ви дали кой знае колко полезни съвети и мнения.
 

Рак

Днес ще Ви бъде доста трудно „да се задържите на повърхността”, както и да разберете кое-какво. Единствената сламка, за която можете да се хванете, ще се окаже Вашият любим човек. Но не се увличайте - сламката едва ли е най- надеждната опора и защита.
 

Лъв

Готови сте да напуснете мястото си? Наистина да оставите „домашната база” и да се осмелите да направите крачка напред? Разбира се, че сте готови. Какво пък, небесата са оределили: време е, да се отправите на някъде. И ако наистина го искате, изберете си компания и започвайте да правите планове – в общи линии, разбира се. Възможно е сега да не можете да изпълните замисленото, но ако започнете да правите планове, ще се почувствате, сякаш вече започвате да ги реализирате. Тъй като сте напълно убедени в своята неотразимост, вероятността за нови запознанства е много голяма. За съжаление, започващите през този ден отношения едва ли ще са много продължителни и стабилни. Все пак се надявайте и на делово предложение, което да е в съответствие с Вашите амбиции и стремежи.
 

Дева

За съжаление в списъка на приоритетите на Вашия любим човек днес съвсем няма да бъдете на първо място. Даже е възможно да не сте и в първата десятка. Не се опитвайте да поставите на заден план всички други негови ценности, за да се извисите над тях. Рискувате да отидете още по-ниско в класацията, и то завинаги.
 

Везни

Разкъсвате се между две противоположни желания - да запазите това в строга тайна, или обратно - да разкажете на всички онова, което знаете. Това е нелек избор. Настроени сте за общуване и ситуацията ще бъде такава: или всичко, или нищо. Звездите Ви подтикват, по-скоро да вземете решение. Но след като направите своя избор, не се съмнявайте нито минута. Нека всички останали играят игри! Вие останете над тези неща!
 

Скорпион

Мислели сте, че сте купили всичко, което Ви е нужно, но изведнъж сте се стили, че има и още нещо, което сте забравили. След като сте си изяснили за какво става дума, готови ли сте, да тръгнете да търсите желаното? Само не се престаравайте! Помнете че не винаги по-голямото и по-скъпото е по-хубаво. Купете нещо по-обикновено - даже една роза може да направи човек щастлив за цял ден а даже за седмица и година.
 

Стрелец

Днес ще Ви се иска да разнообразите своя любим човек, за да излезе от полусънното състояние и да се реши в края на крайщата на някаква сериозна постъпка. Да се опитате да изтеглите от блатото хипопотам е доста трудна работа, но Вашата теглителна сила може да се окаже, че е за завиждане!
 

Козирог

Ако у Вас се е натрупало голямо количество необработена информация( факти, цифри, разнородни сведения), още от самата сутрин се заемете с нейната систематизация. Това е подходящо време за съставяне и изучаване на длъжностни инструкции, заповеди, за изпращане на делови писма и провеждане на служебни съвещания. Всички средства за връзки, с които разполагате, трябва да бъдат в изправност и да функционират идеално. Не лош момент за посещение на лекар, за закупуване на нов лекарствен препарат, за начало на курс с оригинални лечебни процедури.
 

Водолей

Жизненият Ви потенциал е снижен, а това показва, че се нуждаете от почивка. Само не си мислете, че звездите препоръчват пълно безделие: просто не трябва за днес да планирате уморителни занимания. Може да се поразходите по магазините и е твърде вероятно да направите успешни покупки. Денят е подходящ за срещи с далечни роднини и посещения на приятели. Стремейки се да се покажете много гостоприемни , ще се представите като прекрасни стопани. Не злоупотребявайте със спиртни напитки, защото след употребата им ще се почувствате зле.
 

Риби

Днес е изключително подходящ ден, за да си покрещите с любимия човек един на друг. Не в смисъл да се скарате, а просто да поиграете на кавга, изясняване на отношенията и глобален скандал. И ще се насмеете на воля, и ще свалите напрежението, и гласните си връзки ще разработите. Колко полза от обикновени гръмки звуци!

Затова давайте директно.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



МВР: Затруднено е издаването и замяната на шофьорски книжки
Дата: 15/05, 21:57

Ръст на печалбите на банките у нас
Дата: 15/05, 21:501 Коментар

Третото издание на DigitalK&A1 Awards отличи топ 3 на технологичните бизнес иновации на 2023 г.
Дата: 15/05, 21:50

Лятна занималня и образователни курсове от Образователен център АЛГО
Дата: 15/05, 21:50

И Димитър си тръгна от "Хелса". Станислав и Чоткин се борят за 100-те бона
Дата: 15/05, 21:41

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия