Какво влияние имат билковите препарати върху здравето на организма?


Дата: 02/05, 13:34

хранителни добавки, които имат много полезни свойства върху здравето на организма. Ако решите да включите натуралните продукти в своята ежедневна рутина, ще изпитате многобройните предимства, свързани с повишаване на енергията, детоксикация, имунитета и цялостното здраве. Днес ще ви запознаем малко по-подробно с популярния екстракт от бяла бреза. През годините хората са установили колко много положителни за здравето на човека вещества се съдържат в това дървото. Химичният му състав е много ценен и включва основни микро и макроелементи. Не случайно компаниите които се занимават с билкови препарати предлагат подобен билков продукт.

С какво е полезен екстрактът от бяла бреза?

Важно е да знаете, че растението бяла бреза има изключително ценен състав и е богато на различни вещества, полезни за човешкия организъм. Тя е известна до голяма степен и с високите количество витамин С които съдържа. Ако искате да подобрите здравето си, да влезете в добра форма и да се чувствате тонизирани, помислете за употребата на екстракт от бяла бреза. Днес от Cvetitaherbal.com ще ви запознаят с някои от основните предимства на този натурален продукт:

Ако изберете да включите в режима си екстракт от бяла бреза, има шанс и да намалите своето тегло. Това се случва заради добрата работа на метаболизма и заради диуретичният ефект от натуралния продукт. Лесно ще се отървете от задържаната вода и токсините, което ви гарантира по-висок тонус и енергия.

Как ще подсилите имунитета си с екстракт от бяла бреза?

Както вече споменахме бялата бреза се отличава със своите високи стойности на аскорбинова киселина. Билковият препарат ще подсили имунната система и ще имате един много по-добър отговор при вирусни и грипни състояния. Ключовият витамин С подпомага транспортирането на важни вещества до клетките където са необходими.

Също така витамин С има основно участие в правилното усвояване на белтъчините, желязото, калция и други. Екстрактът от бяла бреза стимулира правилното протичане на метаболитните процеси. Той е доказан антиоксидант, затова има толкова добро влияние върху засилването на имунитета. Подобен натурален препарат ще ви помогне да се погрижите за доброто си общо здраве

Могат ли билковите препарати да повлияят върху мъжката потентност?

Мъжката репродуктивна система е изключително чувствителна при различни външни влияния и заболявания. Констатирането на проблеми свързани с добрата мъжка потентност имат сериозно негативно влияние върху психиката на мъжа. Възможно е да доведат и до депресивни състояния. Освен да се консултирате с лекар, е възможно да прибегнете и до употребата различни билкови препарати. Те имат положителен ефект върху мъжката потентност. Някои от най-популярните растения като „бабини зъби“ значително увеличават производството на важния хормон тестостерон.

Той е в основата на мъжката потентност и здраве. Билковите продукти могат да се използват от мъже на всякаква възраст, които забелязват начални признаци на проблеми с простатата. За да функционира този орган правилно е от значение и доброто кръвообращение, ето защо билките, които му влияят, имат положително отношение върху мъжката потентност.

Кои билки се препоръчват за поддържане на добра мъжка потентност?

Ако се консултирате със специалист относно здравето на простатата, вероятно ще ви насочи към следните билкови препарати:

Натуралните билкови продукти винаги са били използвани за по-добро здраве, имунитет, тонус и мъжка потентност. Техните положителни свойства отдавна са установени и доказани чрез различни изследвания. Ако решите да се възползвате от модерните хранителни добавки ви препоръчваме да се консултирате с лекар и да спазвате препоръчителните дози.

 

*публикация



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Военната прокуратура се заема с тежката катастрофа с колата на НСО
Дата: 17/05, 08:25

Ще църцори: Проф. Рачев прогнозира поредица дъждовни следобеди
Дата: 17/05, 08:10

Майката на Митко от Цалапица: В убийството на сина ми участват трима души
Дата: 17/05, 08:05

Зрителите се произнесоха: Майката на Алек победи в „Ергенът”
Дата: 17/05, 07:49

Лятна занималня и образователни курсове от Образователен център АЛГО
Дата: 17/05, 07:40

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия