Илиан Илиев: Най-важния ни мач е с ЦСКА


Дата: 19/05, 23:03

Снимка Булфото

Илиан Илиев похвали своите играчи.

Наставникът на Черно море бе доволен от победата на неговия отбор с 4:0 срещу Лудогорец в двубой от плейофната фаза на Първата шестица на efbet Лига, но специалистът остана здраво стъпил на земята.

"Подходихме изключително правилно в този мач. Лудогорец може да накаже всяка грешка и трябваше да бъдем много внимателни. 4:0 е малко тежък резултат на база показаното. Лудогорец владееше топката, но ние си използвахме ситуациите. Поздравления за момчетата, изиграхме мача умно. Това не означава нищо, предстои най-важния двубой с ЦСКА", започна той пред Диема Спорт.

"Най-важното нещо е, че подобрихме играта в защита. Теренът също е важен. Сега говорим позитивно, но има и обратната страна – пет мача като гост не отбелязваме гол. Това със сигурност е негативно. Поздравления за момчетата за играта и желанието. Трябва да играем добре срещу ЦСКА, защото ще е трудно, а е силен отбор", продължи специалистът, пише gong.bg.

"С всяка година трябва да вдигаме интизитета и физическите изисквания. За да вдигнеш нивото, трябва да работиш още повече. Тази симбиоза между нас и феновете помага за резултатите, които дойдоха и не го казвам от любезност", добави наставникът на Черно море.

"ЦСКА има добри крила, добри вътрешни халфове и трябва доста да се потрудим, за да постигнем хубав резултат. Имаме желание да се класираме максимално напред, което ще е награда за труда на целия отбор и трябва да преминем през този мач. Ботев победи във финала и им отдаваме заслуженото, нищо не можем да направим", завърши Илиан Илиев.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 



Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Време е България да разбере едно към едно истината за цените на пазара в Турция
Дата: 02/06, 18:28

Бербатов хвърли ръкавицата от ефира на БТВ и се закани за поста на Гонзо
Дата: 02/06, 18:22

Александър Томаш се разбра със Спартак
Дата: 02/06, 18:21

Нейнски: Посъветваха Главчев за позицията до ООН
Дата: 02/06, 18:18

БТВ предаде от мястото: Градушка като орех удари китно село в България
Дата: 02/06, 18:14

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия