Хороскоп за 3 май Разпети петък: Да почне нова връзка зодия


Дата: 02/05, 19:30

Пиксабей

Зодия Рак да започне нова връзка. 

Ето и хороскопа на Ламята:

Овен

Овните днес не трябва прекалено дълго да се колебаят, опитвайки се да оценят всички нюанси на ситуацията, за да вземат вярно решение. По-добре е да се вслушат в мнението на съпруга. Възможно е той да се не съвсем логичен в разсъжденията си, но в неговата гледна точка определено има нещо.

Телец

Животът е в разгара си! Понякога си позволявате да стигнете до доста крайни неща, но като се има предвид Вашата импулсивност, просто е учудващо, че не сте стигнали по-нататък. Дошло е време да седнете и творчески да подходите към нормално планиране на нормален и стабилен бюджет, към който бихте могли да се придържате. Хайде прекратете с хихикането! Може да направите това. Освен това, не се ли опитвате да отделите нещичко за почивката през лятото?
 

Близнаци

Никой не е казвал, че любовта е букет от две дузини рози! Казвали са само, че би било добре, ако е така. Но хайде да започнем отначало: понякога това са маргаритки, понякога невен, а понякога храст от трънак, който продължава да боде много часове, след като сте го докоснали. Затова оставете тази прекрасната градина на чувствата и събирате своите розови пъпки, докато имате възможност за това....
 

Рак

Днес обкръжаващите ще Ви натрапват своите идеи и мисли. Ще се наложи да действате по чужд сценарий и няма да се замисляте особено за смисъла на ставащото. За днес е препоръчително да приемате само онези предложения, от които може да спечелите не само Вие, но и Вашите роднини. Денят ще е успешен за нови запознанства, романтични срещи и любовни отношения. За всички останали неща забавете хода, а и се опитайте да си направите равносметка за всичко онова, което сте постигнали в последно време.

Може да се впуснете в нова връзка. 
 

Лъв

Вашите възможности не са безгранични, но са доста значителни. Пред Вас сега ще се открият няколко нови и забележителни пътища за успех. Помнете, че трябва да изберете един от тях: няма да успеете да постигнете резултат, ако прескачате от едно занимание на другои сменяте целите и съюзниците си за тяхното достигане и съюзниците си . Днес ще сте особено привлекателни за за представителите на противоположния пол. Приемайте снизходително знаците на внимание, флиртувайте , кокетничете, и внимателно избирайте най-симпатичния и достоен човек от всички, които се интересуват от Вас - днес можете да си го позволите.
 

Дева

Дълбоко у Вас живее изкустен мотивационен оратор, който просто иска да се покаже. Имате идеи и вдъхновени съвети, които сте готови да споделите с всеки, който е готов да Ви изслуша, дори и сами да не осъзнавате това. Засегнете темата, която сте избягвали до този момент поради страх да не бъде погрешно разбрано онова, което мислите. Сега ще кажете възможно най-точните думи и неловкостта, от която сте се опасявали, ще се превърне за достойна за уважение честност.
 

Везни

Неочаквано ще разберете, че враговете Ви са много по-силни, влиятелни и могъщи, отколкопто сте могли да си представите. Това, разбира се, не е повод незабавно да се откажете от борбата и да вдигнете бяло знаме. Просто трябва да удвоите своето внимание и да разработите по-коварен план - шанс да удържите победа все още имате. От гледна точка на личните отношения денят е много добър. Той позволява открито да поговорите за онова, което ви тревожи, да обсъдите сложните въпроси, без да се страхувате от разногласия и кавги. Някои представители на знака ще чуят изключително приятни романтични признания.
 

Скорпион

Вие сте практичен и земен човек - за това никой не спори. Но освен това сте и много духовни и способни да виждате дълбок смисъл в ежедневните неща, които Ви обкръжават. За Вас сградата не е само конструкция от строителни материали и стъкло. Тя е за Вас и изражение на човешките амбиции, творчество и страх от смъртта. Такъв начин на мислене ще Ви даде възможност да видите истинската същност на всяко нещо, към което погледнете.
 

Стрелец

Ще ви бъде лесно докажете себе си във всичко, което правите, стига да не сте се претоварили през изминалите дни. Всички нестандартни и странни неща ще ви привличат като с магнит. Добър ден за работа с компютри и техника.
 

Козирог

Нещо Ви изглежда прекалено привлекателно, за да се окаже истина? Може и да сте прави, но за всеки случай внимателно изучете причините, поради които се оасявате. Дали това е, защото прекалено много Ви се иска да получите онова, което предлагат, или защото онзи, който предлага, целенасочено и преднамерено „подгрява” Вашия интерес? Това може да се отнася за всяка сфера – от личната, до професионалната. Ако се съмнвате, потърсете мнение пт човек, на който имате доверие.
 

Водолей

Разбира се, че е прекрасно да бъдете независими, но понякога Ви се иска да усетите уюта и комфорта от пребивяването в група от съмишленици. За щастие, имате много ексцентрични сродни души, които може да повикате, ако Ви стане скучно, или се затъжите за компания. Смешните истории от миналото, радостното настояще и предвкусването на съвместните бъдещи развлечения - точно това е, което Ви е нужно през този ден.
 

Риби

Ако днес около Вас витаят идеи, предизвикващи дискомфорт, то точно на тези идеи трябва да обърнете внимание на първо място. Дошло е време да разширите своите граници и да направите крачка напред към нов опит, или, в карйна сметка, отново да започнете да атакувате подстъпите към предишни цели. Изпълнени сте с много енергия, и сте в състояние да направите нова оценка на старите обстоятелства. Това е отличен ден, в който да дадете някому още един шанс. Твърде голяма е вероятността, точно сега да постигнете желания резултат.

 



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



От Космоса до домашната аптека – уникални български пробиотици
Дата: 17/05, 11:30

Във вторник депутатите се събират извънредно по важен въпрос
Дата: 17/05, 11:29

Данчо Йовчев смая Златимир Йочев: Гъркът ми звънна за помощ с едни българи
Дата: 17/05, 11:22

Павлин Николов: Имаме три варианта за нов треньор
Дата: 17/05, 11:20

Френски полицаи застреляха мъж, опитал да подпали синагога
Дата: 17/05, 11:15

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия