Абсурден инцидент с пешеходка във Варна


Дата: 29/07, 09:46

Кадър Нова 

Като на филм: Шофьор блъснал жената, откарал я до входа на болница и избягал

Инцидент във Варна потресе жителите на града, след като шофьор блъсна пешеходка и избяга.

Блъснатата жена е с хематом и наранявания на лицето, както и с травма на ръката. Тя е приета за лечение в болница „Света Марина”, където е откарана от шофьора, който после изчезнал. Съпругът на пострадалата, Светлин Пилев, сподели подробности за инцидента в социалните мрежи, призовавайки свидетели да се свържат с него или с органите на реда.

„Съпругата ми се обади по телефона разплакана, в стрес. Тя тръгна да ми обяснява какво се е случило, не съм си мислил за КАТ или 112 в този момент. Веднага тръгнах за болницата, но сме се разминали за минути”, разказва Светлин Пилев, съобщава NOVA.

Според разказите на очевидци, шофьорът не е забелязал, че удря човек, и е можело да не спре, ако не са били виковете на околните. Под тяхно настояване, той е качил пострадалата в автомобила си, оставил я е на входа на болницата и е избягал. Според информацията, разпространена от съпруга, колата е била тъмносиня, но не е успял да идентифицира марката и модела.

Нина Пилева, която е пострадала при инцидента, разказа, че се е връщала от обедната си почивка, когато е станало произшествието. „Аз живея на близо. Не видях, че е тръгнала кола. Усетих удара и чух викове. Хората се затичаха да ми помагат. Помогнаха ми да се изправя и ми казаха да отида до болницата. Колата беше тъмносиня, но не съм шофьор и не разбрах каква е колата”, споделя Нина.

МВР - Варна е получило сигнал за инцидента от дежурен лекар и на мястото са изпратени екипи. Поради липса на охранителни камери на улицата, органите на реда очакват кадри от болницата, които могат да помогнат в идентифицирането на шофьора. Разследването по случая продължава, като полицията призовава всички, които имат информация или са били свидетели на инцидента, да се свържат с тях.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 



Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Български земеделец: Спират ни водата заради няколко ВЕЦ-а
Дата: 08/09, 16:13

2 километра опашка на границата с Гърция за влизане в България
Дата: 08/09, 16:02

Най-тънкият сгъваем смартфон в света HONOR Magic V3 е наличен за предварителни поръчки от А1
Дата: 08/09, 16:00

Гюнер Тахир: Имам информация, че Доган е напуснал България
Дата: 08/09, 15:511 Коментар

Идва обрат с времето в понеделник: Прогноза на НИМХ
Дата: 08/09, 15:43

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия