Хороскоп за четвъртък: Вълшебен ден за зодия


Дата: 04/09, 21:00

Пиксабей

Ето хороскопа от Ламята:

Овен

Семейният и личния живот на Овните сега може до някъде да се провали. Вероятно през първата половина на деня може да се случи непопрявимото – от надежден източник да научите, че Вашия съпруг взима много повече от това, което носи у дома. Може би останалите пари внася в банката за лихви? Заслужава си да му поискате сметка!

Телец

През този ден ще бъдете във възторжено състояние към всичко, което по един или друг начин е свързано с Вашия любим човек. Без умора ще се радвате на всички негови постижения, ще се хвалите с победите му и ще се гордеете с това, че именно Вие се явявате негова втора половинка.
 

Близнаци

Посветете днес, заедно с любимия си човек, времето за любуване на природата, на свежия въздух и на прелестта на момента. Постарайте се, да не изпуснете тези вълшебни минути, занимвайки се с изясняване на отношенията.
 

Рак

Възможностите, които се разкриват пред Вас са много, но да се възползвате от тях не е така лесно. Днес звездите Ви изкушават по всякакъв начин, проверявайки Ви за трвърдост на характера и вярност на принципи. Помнете, че на последните не трябва да изневерявате по никакъв начин и в никакъв случай. Колкото по-последователни бъдете в своите постъпки и решения, толкова по-добри резултати ще постигнете в крайна сметка. Подкрепата на близките Ви радва и въодушевява. Днес дори и хора, обичайно щедри на забележки, няма да се скъпят на комплименти и думи на одобрение. Нараства творческия Ви потенциал и се появяват отлични идеи, които успешно ще реализирате в скоро време.
 

Лъв

Каквото и да става , запазете спокойствие. То ще Ви бъде изключително необходимо. Далеч не всичко днес ще върви по направеният от Вас предварителен план, но ако започнете да се дразните по този повод, от това няма да се получи нищо добро. Но както е казвал Карлсон: „Спокойствие, само спокойствие...”
 

Дева

Не се страхувайте – не полудявате! Разбира се, може да се вълнувате как ще се развие в бъдеще днешната ситуация, особено ако всичко върви така прекрасно, но не се задълбочавайте в своите преживявания! Дълбоките емоции, които изпитвате, са Ви изпратени от звездите. Ако сегашната ситуация по нищо не прилича на онова, което сте изпитвали преди, отпуснете се. Всичко ще бъде просто отлично.
 

Везни

Днес ще се почувствате много по-стари и по-мъдри от своя любим човек, даже по възраст това да не е съвсем така или въобще да не е така. Звездите показват, че именно благодарение на Вашия жизнен опит, в неговия живот през този де ще засияе ярко и жарко слънце.
 

Скорпион

Вашите отношения са нужни най-напред на Вас и на Вашия любим човек, а след това на многобройните роднини и приятели. Затова днес се старайтте да ги устройвате в съответствие със своите знания и представи за този процес, без да следвате съветите на когото и да било.
 

Стрелец

Ще се наложи да се занимавате с неинтересни , но много полезни и нужни неща. За съжаление, колкото и да се убеждавате, че заради поставената цел трябва да се потрудите, от това ентусиазмът Ви няма да се увеличи. Може да проявите малко хитрост и да си намерите помощници: след тяхната поява денят изведнъж ще стане по-лек и приятен. В семейството са възможни разногласия, но все пак ще успеете да избегнете кавгите, като на време помирите канещите се да враждуват страни. Миротворческата мисия може да Ви накара да забравите собствените си интереси, но това няма да доведе до сериозни загуби.
 

Козирог

От гледна точка на Вашия партньор, днес Вие ще бъдете абсолютно непоносими, крайно неразбираеми и много трудни за общуване. От Ваша гледна точка всичко това ще бъде вярно само и единствено за него. . Рискувате да прекарате един не много приятен ден заедно и затова май е по-добре да бъдете по-далече един от друг.
 

Водолей

Каквото и да чувствате, това веднага ще бъде веднага забелязано от околните, но за Вас няма да има значение, дали това ще бъде видяно от няколко души, или хиляди. Чувствате се толкова уверени в себе си, че колкото по-голяма ще бъде аудиторията, толкова по-голямо ще бъде удоволствието за Вас. Ако някой от приятелите Ви се обърне към Вас с молба, да му помогнете да се оправи със сложна ситуация в живота им, Вие, без съмнение, ще се съгласите. Само се убедете в лоялността на приятелите си - дали всъщност са с Вас, или против Вас...
 

Риби

Вашите приятели днес ще смятат, че са на ясно как трябва да постъпите в такава или онакава ситуация в личния си живот. Не е зле да изслушате техните съвети, но пък не е добре да ги следвате буквално. В крайна сметка се отнася за Вашия личен живот и окончателното решение трябва да си бъде Ваше.

 



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Арестуван е заподозрян за стрелбата в близост до Тръмп
Дата: 15/09, 23:25

Учебен център "Клуб Трийхаус" обявява прием за следобедна занималня през учебната 2024/2025
Дата: 15/09, 23:20

Левски би ЦСКА 1948 с 4:2
Дата: 15/09, 23:10

Изстрели край Доналд Тръмп във Флорида
Дата: 15/09, 22:53

След 7 години Александър се върна в "Гласът на България" и всички се обърнаха след изпълнението му
Дата: 15/09, 22:36

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия