Хороскоп за 17 май петък: Да отиде на пицария зодия


Дата: 16/05, 19:30

Зодия Водолей да отиде на пицария с любим човек.

Ето хороскопа от Ламята:

Овен

Денят е „празен” - не обещава нито големи успехи, нито значителни разочарования. Овните днес са учудващо спокойни и невъзмутими. Жизненият потенциал на представителите на знака е снижен, и повече от всичко те искат просто да си отдъхнат. Възниква желание за отмяна на всякакви по-раншни планове, което едва ли ще бъде прието добре от отсрещната страна. Остри конфликти с близките Ви едва ли ще възникнат, но пък мълчаливо неразбиране е твърде вероятно. Особено трудно ще бъде да намерите общ език с любимия човек и затова романтичните срещи едва дали ще оправдаят Вашите очаквания.

Телец

Не е нужно да мислите, че светът се крепи само на Вас , и че нещо обезателно ще рухне, ако си позволите малко да се отпуснете и да поотпочинете. Този ден е много по-подходящ за отдих, отколкото за работа. Ако все-пак планирате да работите, правете това в усамотение. Ако много често Ви прекъсват, може да допуснете много грешки. Ще можете да блеснете на голяма сбирка, където ще давате тон и да затъмнявате останалите. Няма да се наложи да полагате усилия, за да станете център на внимание.
 

Близнаци

За този ден не си правете големи планове, защото е твърде вероятно те да не могат да се осъществят, и да останете разочаровани. Ако сте първоначално настроени за скромни резултати, денят за Вас ще бъде спокоен, без суетене, а и ще запазите добрите си отношения с колегите и шефовете. И в личния Ви живот ситуацията е много благоприятна и можете въобще да не се опасявате, че надеждите Ви са били напразни. Изненади са възможни, но те ще са само приятни и ще носят позитивни емоции. Всяка постъпка на любимия човек само ще го направи още по-привлекателен във Вашите очи..
 

Рак

Днес ще Ви се стори, че всичко, което правите, е безмилостна и безсмислена загуба на време. Само че Вашият любим човек ще е на друго мнение и ще смята, че всичко, направено от Вас е по препоръка на звездите и че личният Ви живот е ориентиран изключително в негова полза.
 

Лъв

Пригответе се за това, че Вашата безупречна репутация е поставена под съмнение. Не може да се каже, че тази ситуация сериозно Ви заплашва с нещо, но не би било излишно, внимателно да следите за ставащото. Ако някой се опита да Ви постави в сянка, просто продължавайте да правите онова, което правите винаги. Нека постъпките Ви говорят сами за себе си, а завистниците Ви, които не са в състояние да Ви стигнат, могат спокойно да играят своите игри и да сплетничат. Спомнете си приказката за лисицата и гроздето, и не обръщайте внимание на нищо.
 

Дева

Вече усещате промените и чувствате, че те ще се окажат доста сериозни. Ритъмът на живота Ви значително се е ускорил. Не си струва да се казва, че Вашата енергия е неизчерпаема , но когато (както обикновено) оставате на крак до късно през нощтта, се чувствате виновни. Отхвърлете тези чувства още сега! Това е част от общия план.
 

Везни

Звездната конфигурация е такава, че предполага настройката Ви към отдох и изяснване на собствения Ви енергетичне потенциал. Използвайте деня, за да намерите в себе си нови сили. За това ще Ви помогнат специалните упражнения за отпускане, а също и събуждащите се творчески замисли. Отношенията с роднините ще се изменят в благоприятна посока. За много неща ще се наложи да направите компромис и да успокоите избухващите у Вас искри.
 

Скорпион

Денят ще бъде успешен и обстоятелствата ще се подреждат в полза на Скорпионите. Ако имате възможност, ангажирайте всеобщото внимание, реализирайте полезни запознанства и покажете по възможно най-подходящия начин своите достижения, таланти и способности. Интересът на противоположния пол към Вас ще бъде огромен. Вероятни са интересни срещи и романтични увлечения. Влюбените ще могат да постигнат хармония и взаимно разбиране, както и да преодолеят отдавнашни разногласия. Бъдете внимателни при пътувания.
 

Стрелец

Вашата вродена емоционалност малко се е понижила, отстъпвайки място на такива качества като любопитство, мобилност и възприемчивост. Настройвайки се на съответната вълна, ще сте в състояние да усвоите всякаква информация, та дори да сте я чули само един път. В същото време нараства вероятността за принудително пътуване, но да съжалявате, че сте го предприели, почти няма вероятност. Времето е прекрасно за обучение. Ако например Ви се налага да напишете реферат по труден , нееднозначен и нов за Вас въпрос, започнете работата в търсене на виртуални материали за него в Мрежата
 

Козирог

През този ден звездите Ви препоръчват, да бъдете максимално честни с Вашия любим човек. И ако Ви се иска, да Ви даде възмижност да си отдъхнете от присъствието му за някое време, най-добре е честно и веднага да му кажете. Вежливите полунамеци няма да Ви помогнат. Той просто няма да Ви разбере напълно.
 

Водолей

От дълго време Ви се искат близки и доверителни отношения. Понякога всеки трябва да вземе нещата в свои ръце. Сродството на душите не се появява от никъде. Сега е най-подходящото време да се огледате наоколо си и да потърсите хора, чийто начин на мислене Ви е близък. Защо не планирате нещо като игра на тенис или сбирка на пица, за да укрепите възникналата помежду ви връзка ? Само ще се радвате на онова, което ще се получи като резултата.
 

Риби

Днес Вашия любим човек ще направи нещо толкова неочаквано, че само ще можете да го гледате с огромни учудени очи. Звездите много искат да вярват, че упоменатото нещо ще бъде за Вас изключително приятно, радостно и удовлетворяващо.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Близо 100 пожара за изминалото денонощие у нас
Дата: 01/06, 08:33

Известният турски медикален онколог доц. д-р Айхан Мурат ще провежда безплатни консултации в София на 7 юни 2024 г.
Дата: 01/06, 08:20

Днес е финалът в Шампионската лига
Дата: 01/06, 08:17

Светлана Енчева – от мечта до реализиран интериорен дизайнер
Дата: 01/06, 08:10

Делфинариумът във Варна с безплатни представления за 1 юни
Дата: 01/06, 08:08

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия