Фармацевтите: Знаем как да се справим


Дата: 23/12, 04:20

Ответният удар е безпогрешен

В истински терор се превърна животът ни напоследък, изправяйки ни лице в лице с най-страшния враг. И докато страхът ни за здравето ни сковава като сибирски студ, шансът да нанесем ответен удар е вече в ръцете ни, категорични са фармацевтите. Обещаващата възможност те виждат в иновативна разработка от Франция, която у нас идва с името Tibanol (Тибанол).

Продуктът привлякъл вниманието на „експертите по лекарствата“ с няколко свои специални качества. На първо място е неговият богат състав, който включва представители на пълния спектър природни имуностимулиращи вещества. Благодарение на него той осигурява защита с пълно покритие, категорични са те. Не по-малко значим се оказал и фактът, че приемът само на 1 капсула Tibanol дневно е напълно достатъчен за постигане на желания резултат.

Доверието на фармацевтите обаче продуктът спечелил, когато те изпитали неговите способности на терен – както върху самите себе си, така и при техните пациенти. Веднъж уверили се в неговите качества, те го препоръчват не само за предпазване, но и за ускоряване на възстановителния процес.

Ето личните впечатления за Tibanol, които споделят представители на гилдията от цялата страна:

Той съдържа необходимото

Магистър-фармацевт Деляна Петрова, аптека „Кирилова“, София, ж.к. Младост 4, бл. 415А

апоследък все повече пациенти ме питат как да повишат имунитета си, така че да се опазят здрави. Беше трудно да им препоръчам един-единствен препарат за тази цел, докато не се появи Tibanol (Тибанол). Веднага ми направи впечатление неговият състав, който включва биологично активни вещества от всички групи естествени имуностимулатори. В него се съдържа дори лактоферин – рядко и същевременно ключово за имунитета вещество. Именно благодарение на богата формула приемът на Tibanol отменя необходимостта да се пият по 3–4 препарата наведнъж. Препоръчвам го на всички, чието здраве е заплашено, защото той съдържа необходимото! Всички тези полезни вещества са в течна форма, което допълнително повишава неговата ефективност.
Магистър-фармацевт Деляна Петрова, аптека „Кирилова“, София, ж.к. Младост 4, бл. 415А

Осигурява цялостна защита

Магистър-фармацевт Кристина Примова, аптека „Алпина“, Варна, ул. „Васил Друмев“ №47

Препоръчвам Tibanol винаги, когато случаят изисква цялостна защита. Със своята комплексна формула, в която се включват растителни екстракти, биологично активни вещества от животински произход, както и незаменими витамини и минерали, той успява да атакува проблема от няколко посоки едновременно. Всяко от тези вещества оказва различен ефект, а заедно те усилват своите ефекти: активират имунната защита, благоприятстват способността на организма да се противопостави на външни атаки, допринасят за нормалния метаболизъм, а от там за нормалното „изхранване“ на тялото. Не е случайно, че първият ефект, който пациентите забелязват при прием на Tibanol, е прилив на енергия и висок тонус.
Магистър-фармацевт Кристина Примова, аптека „Алпина“, Варна, ул. „Васил Друмев“ №47

Отлични резултати само с 1 капсула

Магистър-фармацевт Марина Димитрова, аптека „Виталика“, Троян, ул. „Ген. Карцов“ №11

Доказано е, че пациентите са склонни да прекратят своето лечение предсрочно, защото им омръзва да пият по една шепа хапчета. Знаейки това, Tibanol веднага привлече вниманието ми. Той е формулиран така, че приемът на 1 капсула на ден е напълно достатъчен, за да бъдат постигнати отлични резултати. За превенция на здравето е необходим 10-дневен прием в продължение на 3 последователни месеца. При вече възникнал проблем в началото приемът е 30 дни без прекъсване, а след това се преминава на схемата за превенция. Опитът ми досега показва, че пациентите са доволни – спазват приема и се радват на добро здраве.
Магистър-фармацевт Марина Димитрова, аптека „Виталика“, Троян, ул. „Ген. Карцов“ №11

Лично се убедих в ефекта

Магистър-фармацевт Галин Несторов, аптека „Алфа“, Димитровград, бул. „Димитър Благоев“ №17

Още с появяването си Tibanol ми привлече вниманието с две уникални специфики – богат експертен състав и течна формула. Реших да го изпробвам първо върху себе си. След първия 10-дневен курс вече бях убеден, че ми помага. Чувствах се по-жизнен, което означава, че тялото ми го приема добре. Това е плюс, който се дължи на неговата специална маслена форма. При нея полезните вещества са предварително разтворени и подготвени за директно, пълно и бързо усвояване в организма. Затова препоръчвам Tibanol, когато става въпрос за превенция от заболяване или за по-бързо възстановяване. Пациентите са доволни, а аз съм уверен, че съм им препоръчал най-доброто.
Магистър-фармацевт Галин Несторов, аптека „Алфа“, Димитровград, бул. „Димитър Благоев“ №17

Пациентите са доволни

Магистър-фармацевт Костадин Балтаджиев, аптека „Авицена“, Гоце Делчев, ул. „Търговска“ №23

Доверявам се на Tibanol и го препоръчвам спокойно, защото той е един от малкото продукти у нас, който е произведен по технологията DUOCAPТМ (капсула в капсула). Тя осигурява двуетапно освобождаване на съставките, благодарение на което всяко вещество отива точно там, където е предназначението му. Това обуславя високата ефективност. Обратната връзка от пациентите, които вече са си направили пълен 3-месечен курс на прием, го потвърждава. Веднъж усетили ефекта му (първо се повишава тонусът), повечето решават да го пият през цялата зима, за да се защитят от разболяване.
Магистър-фармацевт Костадин Балтаджиев, аптека „Авицена“, Гоце Делчев, ул. „Търговска“ №23


 

ЗАЩО TIBANOL РАБОТИ ТОЛКОВА ДОБРЕ?

Резултатите, наблюдавани от специалистите, се обясняват със спецификациите на продукта.

Комплексна формула с пълно покритие

Замислен като оръжие за масово поразяване, Tibanol е събрал в себе си вещества от пълния спектър природни имуностимулатори. Всяко едно от тях работи по различен начин, а заедно те подпомагат изграждането на отбранителна структура срещу външните атаки. Така организмът е не просто предпазен от неприятелите, а нещо повече – имунната система е в състояние да отвърне на удара и да ги изтреби. На практика Tibanol мобилизира целия имунен капацитет на тялото, поставяйки го в позицията на победител във войната за добро здраве.

Многопосочно действие

Благодарение на своя богат състав, осигуряващ широк спектър на действие, Tibanol оказва положителен ефект върху здравето в четири различни направления:

Бърз ефект

Tibanol е произведен по патентованата технология DUOCAPTM (капсула в капсула) и покрива най-важните критерии за ефективност. Той осигурява успешно комбиниране на биоактивни вещества с различни физиологични спецификации и гарантира тяхното прецизно таргетирано освобождаване директно в местоназначението им. В резултат приемът само на 1 капсула дневно осигурява точно необходимото за нормалната работа на имунната система. Tibanol е особено ценен както за хората, чийто имунитет е понижен и боледуват често, така и за онези, чието ежедневие поставя здравето им под постоянна заплаха.

Можете да откриете Tibanol в най-близката аптека до вас.

 

Повече информация за Tibanol може да намерите ТУК >>>


 

Източник: Tibanol

 

*публикация

 



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Регистрацията на инициативни комитети за изборите започва от 22 април
Дата: 20/04, 15:25

Калин Стоянов: Не обмислям вариант за нов главен секретар
Дата: 20/04, 15:12

Единият от шофьорите на катастрофиралия в Турция автобус е българин
Дата: 20/04, 15:00

Първата доставка на ядрено гориво от "Уестингхаус" пристигна в АЕЦ "Козлодуй"
Дата: 20/04, 14:503 Коментара

Радев: Предложението на Главчев е авангардно, в понеделник ще направим последен разговор
Дата: 20/04, 14:34

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия