Уловиха ги: Емрах е влюбен до уши във варненката Веси в "Денсинг старс"


Дата: 23/04, 11:25

Много от феновете на "Денсинг старс" са убедени, че Емрах Стораро е влюбен в партньорката си в "Денсинг старс" - варненката Веселина Данева.

Засега обаче няма някаква сигурна информация за нейното отношение към него.

Дори напротив: Тя публично го порица, защото е целуна по време на изпълнението им пред цяла България.

Коя е талантливата варненка Веселина Данева?

Нейният танцов партньор в шоуто е младия попфолк изпълнител Емрах Стораро, което само по себе си изглежда, като истинко педагогическо предизвикателство. Двамата са изключително интересна двойка и имат сериозна зрителска подкрепа от най-младата аудитория на предаването.

Веси е родена на 1 декемри 1999 г. в град Варна, започва да танцува на пет години, вдъхновена от Варненския международен балетен конкурс. За кратко тренира художествена гимнастика и синхронно плуване. Със спортни танци се занимава в продължение на осем години в Танцово студио Let's Dance и в КСТ „Варна“. Възпитаник на Национално училище по изкуствата „Добри Христов“ с класически балет и 4 Езикова Гимназия“Ф.Ж.Кюри“, паралелка с испански език, а след 9 клас учи в Националното училище за танцово изкуство в София, където се дипломира с отличие, с профил класически балет.

В настоящата година предстои да завърши магистратура Балетна педагогика в АМТИИ "Проф. Асен Диамандиев" – Пловдив.

Чаровното момиче е носител на множество награди от състезания по спортни танци и национални балетни конкурси, стипендиант на Министерство на Културата в четири поредни учебни години, Носител на специалната награда за артистичност от Национален балетен конкурс „Анастас Петров“ 2017г., танцувала е на сцените на Варненска и Софийска опера, а зад всички тези успехи се крият неизброими часове репетиции и тренировки, много предизвикателства и препятствия.

Веселина Данева има зад гърба си пет годишен стаж, като преподавател по джаз балет в Dance Station, работи и се развива и в танцовите стилове суинг и блус, а успоредно с това и две години професионален стаж, като балерина на сцената на Държавен музикален театър „Стефан Македонски“. Мечтае да специализира бродуей джаз,  характерен танц и танцова терапия.

Дали режисьорите на продукцията предвидливо са впрегнали всичкият този опит, за да може Емрах Стораро да се научи на ред и дисциплина или е просто случайно сформирана двойката, можем само да гадаем!

Но публиката вече отчита неговата позитивна трансформация и все по-сериозно отношение към тренировъчния процес, както и по-добро представяне на дансинга! Без съмнение танцьорите са работохолици и танцовата терапия може да промени нагласите на всеки човек и да му помогне да види пред себе си нови хоризонти и перспективи!

 



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Бритни Спиърс официално се разведе
Дата: 03/05, 23:45

Какво включват стандартното и разширеното изследване на кръв в лаборатория „ЛИНА”?
Дата: 03/05, 23:40

Австрийската полиция задържа българин, превозвал нелегални мигранти
Дата: 03/05, 23:29

Откриха батерия в козунак, БАБХ проверява случая
Дата: 03/05, 23:03

България е страната в ЕС с най-ниска очаквана продължителност на живота в ЕС през 2023 г.
Дата: 03/05, 22:47

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия