Модерен медицински център отвори врати във Варна


Дата: 17/06, 05:54

Медицински център „Хейлан Кеър 4“ отвори врати в морската ни столица.

Най-новият и модерно оборудван медицински център във Варна е вече официално открит. Намиращият се на бул. "Владислав Варненчик" 267 медицински комплекс предлага на своите пациенти широк спектър от услуги и лекари-специалисти с висока експертност и опит.

„Нашата цел е да предоставим комплексна здравна грижа на най-високо ниво, като осигурим възможност за медицински прегледи, лабораторни изследвания и дългосрочно проследяване на здравето на едно място. В медико-диагностичния център работят утвърдени специалисти, които си сътрудничат в екип и прилагат комплексен и мултидисциплинарен подход към здравното състояние на пациента.“

Доверете се на екипа на медицински център “Хейлан Кеър 4” с доказан професионализъм и дългогодишен опит в областта на Вътрешни болести, Офталмология, Уши-Нос-Гърло, Пулмология, Ортопедия, Кардиология, Нефрология, Гастроентерология, Гинекология, Съдова и неврохирургия, Неврология, Образна диагностика, Урология, Ендокринология, Педиатрия и други.

Екипът на медицинския център има специално отношение към най-малките пациенти. Педиатър, неонатолог, специалист уши-нос-гърло, очен лекар, неврохирург и рехабилитатор се грижат за здравето на децата в МЦ “Хейлан Кеър 4”. Извършват се и високо специализирани диагностични процедури като трансфонтенална ехография при бебета от сертифициран специалист педиатър - неонатолог.

Рехабилитационният център е оборудван със съвременна апаратура, както за лечение на различни видове хронични заболявания, така и терапии свързани с подобряването на качество на живот и поддържане на добро общо здраве. Кинезитерапия, електротерапия, луга терапия, лимфен дренаж, специални програми за деца са само част от услугите, които екипът по физикална и рехабилитационна медицина предлага за пациентите на центъра.

В “Хейлан Кеър” имате възможност за дългосрочно проследяване на здравето, като центърът предлага и допълнителни услуги като индивидуални пакетни програми и профилактични прегледи и домашни посещения от медицински специалист в зависимост необходимостта на пациентите.

За контакти:

Адрес: гр. Варна, бул. Владислав Варненчик 267

Интернет страница: https://www.haelan.bg/medical-centres/mc-haelan-care-4

Телефон за контакт: 0887 50 30 60

 

*публикация



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Фалира американски производител на електромобили
Дата: 18/06, 16:57

Не е ясно кога ще приключат ремонтите във филиала на ДГ „Валентина Терешкова“ в Аспарухово
Дата: 18/06, 16:56

Дипломат с тежки критики към ГЕРБ, БСП и „Възраждане“
Дата: 18/06, 16:46

Арестуваха пиян зад волана Джъстин Тимбърлейк
Дата: 18/06, 16:43

Светът върви към глобална технологична икономика, а България гледа назад към миналото и изостава необратимо
Дата: 18/06, 16:40

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия