Лекарят Ненков втрещи Лора Крумова със случка с негова пациентка


Дата: 05/05, 18:46

Стопкадър Нова Тв

Известен наш лекар разказа забавна случа с пациентка. 

Двамата се познават откакто са 20-годишни и заедно са правили „глупости по пътя си да станат лекари”. Единият е анестезиолог-реаниматор, а другия е неговият личен лекар.

В студиото на „На Фокус” забавни истории от дългогодишното си приятелство и лекарската си практика разказаха доктор Мирослав Ненков и  личният му лекар Атанас Пелтеков.

„Идва пациент за консултация. Става въпрос за дама, която на една зряла възраст. Тя ми казва, че преди две години са ѝ сложили изкуствени гърди. Аз казвам:”Страхотно! Браво! На такава възраст да си сложите гърди!”. И тя попита:”Искате ли да ги видите?”. Аз отвърнах:”Вярвам ви, госпожо!”, но тя все пак ми ги показа. След това поговорихме за лекаря, който ѝ е направил хубавите гърди, които пациентката ми показа още няколко пъти”, разказа за Нова Тв доктор Ненков комична ситуация от практиката си.

„Аз съм твърде прост доктор, за да имам такива възвишени преживявания. Моите пациенти до един са изключително мили, любезни, добри и възпитани. Лично аз в такива ситуации не съм изпадал”, подчерта доктор Пелтеков.

И допълни:” Имал съм какви ли не чудаци, включително жена, живяла дълго в чужбина. Прибирайки се в България, тя установила, че от храната тук може да яде само картофи. Казах ѝ: ”Ок, яжте тогава само картофи”. Но се оказа, че и от тях имала оплаквания. След като поговорихме, установихме, че тя няма проблеми с този вид зеленчук и други като него. След това тя отиде при психиатър, започна да си пие хапчетата и вече всичко е наред”, разказа личният лекар.

Двамата имат общо хоби, което практикуват заедно. Ходят да се гмуркат, „след което пият уиски, за да почерпиш, че си оцелял”. „Заминаваме на гмуркаческа обиколка. Червено море ни зове. Това е добра отправна точка, за всеки нов гмуркач”, подчерта Пелтеков.

По този повод доктор Ненков се оплака, че „Наско не ми позволява да снимам докато съм под водата”. „Оказа се, че докато снимам – това отнема вниманието ми, губи време и хаби въздух. И след като ми издърпа  камерата от ръцете – вече не се налага всички да излизат извън водата, защото аз нямам въздух. Преживяването под водата е уникално. Там наистина е един друг свят”, подчерта той.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



В Украйна влезе в сила новият закон за мобилизацията
Дата: 19/05, 02:00

От Космоса до домашната аптека – уникални български пробиотици
Дата: 19/05, 01:50

Специалисти настояват за промени в шофьорските курсове
Дата: 19/05, 00:43

На 20 май рожден ден има Александра Сърчаджиева
Дата: 19/05, 00:27

19 май 1971 г. – Съветският съюз изстрелва "Марс 2"
Дата: 19/05, 00:04

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия