Хороскоп за 27 юни: Скъп подарък получава зодия


Дата: 26/06, 19:30

Пиксабей

Зодия Козирог получава скъп подарък днес. 

Целия хороскоп в Ламята: 

Овен

Значителна част от този ден ще прекарате в размисъл, макар че трудно ще може да обясните, с какво са ангажирани Вашите мисли. Днес за Вас ще е характерна забавеност, отпуснатост и дори малко мързел, а това ще учудва околните и дори малко ще Ви дразни. По начало такъв тип поведение не е характерно за Вас. В романтичната сфера ще възникват проблеми, тъй като няма да можете да разберете своята „половинка”, нито пък да се досетите какво иска от Вас. За съжаление интуицията нищо няма да Ви подскаже, затова не жалете сили и разпитвайте. В противен случай трудно ще се справите със ситуацията.

Телец

Опитвате се да успеете с всичко, и затова не успявате нито на една дейност да отделите достатъчно внимание и време. Това се отнася и за личния Ви живот.Ако имате любим човек, бъдете уверени, че това силно го обижда. А ако нямате – в близко време няма и да се появи: за него просто няма да Ви достигнат време, сили и енергия.
 

Близнаци

Звездите Ви обещават благополучен ден. Много скоро ще станат някои промени, които ще повлекат след себе си още по-големи изменения, и Вие ще бъдете много радостни от това. Възможно е в този момент, когато нетърпеливо очаквате сюрпризите, подготвяни Ви от Вселената, Ващите колеги, съседи и роднини се страхуват от неизвесността и търсят безопасно убежище. Бъдете по-добри с тях. Убедете ги, че предстоящите промени ще бъдат полезни за всички.
 

Рак

Засучете ръкави и се залавяйте за работа, концентрирайки своето внимание на детайлите. С енергията, която Ви изпращат звездите, няма да Ви е трудно да го направите. Сега действате като истински генератор, без да губите време за бръщолевене и демонстрирайки зашеметяваща продуктивност. За това сте избрали идеалното време, тъй като след няколко дни вниманието Ви ще се фокусира на куп други интересни неща.
 

Лъв

Постарайте се днес да не стоите над главата на своя любим човек. От това той няма да започне да действа по-добре, само ще се появи и раздразнение и то ще бъде на първо място срещу Вас. Ако толкова е важно за Вас да дочакате свършването на неговата буйна дейност, изчакайте на максимално възможното разстояние.
 

Дева

Днес можете да си позволите незадължителни покупки( разбира се, в рамките на своя реален бюджет). Освен това имате право да дадете воля на своята фантазия, която през това денонощие е възможно да замени обичайното Ви логическо мислене. Ако търсите подарък(особено оригинални, уникални вещи, музикални записи или произведения на иакуството, може да се увенчаят с успех. Не се отказвайте от предложенията на други хора.Ако има с кого да споделите общите си интереси, ще бъдете много по-щастливи.
 

Везни

Ако сте забелязали, че в последно време разправиите във Вашето семейство са станали прекалено много, опитайте днес да си дадете сметка за техните причини. И е желателно да направите това не сами, а двамата заедно! Постарайте се, разговорът да е спокоен и конструктивен, а да не прерасне в поредния спор! ? може и това да се случи...
 

Скорпион

Постъпките Ви ще се струват на заобикалящите необмислени и екстравагантни. Наблюдават Ви осъдително и с интерес , а съвсем не може да се каже, че това е най-приятното внимание. Още повече е съвсем явно, че никой не се кани да Ви окаже помощ, или поне да Ви даде някакъв полезен съвет. Отношенията с любимия човек ще станат по-хладни. Днес сте заети само и единствено със своите проблеми, а Вашата „половинка” ще се държи като страничен човек. При това денят ще се окаже изключително благоприятен за творческа дейност и у много от представителите на Вашия зодиакален знак ще се проявят неочаквани таланти. Денят ще бъде свързан с големи успехи на новото поприще.
 

Стрелец

През днешния ден Вашия любим човек ще бъде доста обидчив и ще можете да го обидите, без да полагате за целта големи усилия. На практика за Вас това си е винаги лесно и го постигате без старания и предварителна подготовка. Само че е по- добре да избягвате такива ситуации - така, за всеки случай.
 

Козирог

Препоръката на звездите за този ден е, да бъдете сдържани в изказванията си. Днес ще сте склонни към безапелационни съждения и малко ще Ви е грижа, ще са приети ли те , и ще бъдат ли приятни за заобикалящите. Споровете ще възникват заради истински дреболии, но може да се превърнат в сериозни конфликти, ако не проявите спокойствие и миролюбие. Денят не е подходящ за раздяла със солидна сума пари, и затова е по-добре да отложите големите придобивки. Не са изключени и подаръци – в това число и ценни, които навярно много ще Ви зарадват.

Обаче има уловка. Може да изпаднете в зависимост. Така че е по-добре да не приемате всеки подарък. 
 

Водолей

Предпазливостта в работата няма да Ви пречи. Вероятността за сериозни пропуски и грешки е голяма, а оправянето им би отнело много сили и време. Недоброжелателите непрекъснато се месят в живота Ви и това, макар че не причинява особена вреда, не на шега ще Ви дразни. Между другото, би било добре, ако запазите добро разположение на духа, и именно това ще Ви даде възможност да се „снабдите” с полезни връзки и интересни запознанства. Ако сте родител, трябва да сте готови да реагирате, ако децата поискат повече внимание от обикновено. Но ако сте млад човек, ще бъдете оставени сами на себе си, и ще можете да натрупате полезен житейски опит.
 

Риби

От Вас се изисква предвидливост и отговорно отношение към решаването на ежедневни въпроси. Настъпил е момента, когато всеки, дори и най-незначителния пропуск, може да се отрази изключително негативно на по-нататъшното развитие на събитията. Трудничко ще Ви бъде, да намерите общ език с близките си и ще Ви се стори, че те просто нямат време , за да Ви изслушат внимателно. Ще се появят интересни идеи, отнасящи се до смяна на имиджа и гардероба Ви. Не си заслужава да бързате с тяхната реализация. Обмисляйте всичко както трябва, преди да се решите на радикални промени.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Мощите на Свети патриарх Евтимий Търновски пристигнаха в София
Дата: 29/06, 11:521 Коментар

Здравословно хранене
Дата: 29/06, 11:40

Луксозна яхта изгоря на пристанище в Хърватия
Дата: 29/06, 11:36

БНТ: Задържаха хакера "Емил Кюлев"
Дата: 29/06, 11:23

Джокович играе без болки преди "Уимбълдън"
Дата: 29/06, 11:16

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия