„Солвей Соди“ спечели наградата PRIMUS INTER PARES по време на дните на Белгия


Дата: 22/12, 09:37

Престижните отличия се раздават за 12-а поредна година от Бизнес клуб „Белгия – България – Люксембург“ в партньорство с Посолството на Кралство Белгия

Солвей Соди“ спечели голямата награда в бизнес конкурса Primus Inter Pares 2021, който се организира в рамките на традиционните Дни на Белгия 2021. Престижните отличия се връчват по традиция за 12-а поредна година от Бизнес клуб „Белгия – България – Люксембург“ в партньорство с Посолството на Кралство Белгия у нас. Поради мерки за безопасност, свързани с пандемията, за втора година тържествената церемония се проведе онлайн, на 16 декември 2021 г. В бляскавата гала вечер Christmas Toast се включиха посланикът на Кралство Белгия в България Н.П. Фредерик Морис, членове и приятели на Бизнес клуб „Белгия – България – Люксембург“ , а също така и представители на бизнес общността у нас.

В конкурса Primus Inter Pares 2021 на тема RЕCREATION тази година участие взеха „Солвей Соди“, ОББ и Мелексис България“. Участниците в бизнес наградите трябваше да споделят успешни практики, свързани с промените в бизнеса, които пандемията наложи, и необходимостта от нови, по-гъвкави модели на работа. Проектите бяха оценени от авторитетно жури в състав: Н.П. Фредерик Морис, посланик на Кралство Белгия в България, Мила Ненова, директор на „Конфиндустрия България“ и Христо Бояджиев, основател на сдружение Тук-там. Голямата награда бе присъдена на eдин oт лидepитe в xимичecĸaтa индycтpия y нac - бeлгийcĸaтa гpyпa „Солвей Соди“, която в условия на пандемия успя бързо да предостави възможност за мобилна работа на своите служители, осигури оборудване за хоум офис, проведе кампания, свързана с ползите от ваксинацията срещу COVID-19, и създаде собствена образователна платформа и серия тренинги за екипа.

 

В конкурса Primus Inter Pares 2021 „Мелексис България“ се включи с мащабен проект за прилагане на хибридния модел на работа, наложен от COVID-19. Компанията, която е лидер в производството на чипове и сензори за автомобилната индустрия, успя да преодолее трудностите, свързани с пандемията, и да открие по-голяма модерна и екологична офис сграда, проектирана така, че служителите да се чувстват като у дома си, благодарение на специално създадени пространства за работа в екип и за срещи, а също и помещения за отдих и спорт.

 

ОББ участва в авторитетните бизнес награди с проект, фокусиран върху дистанционно подписване на договори за лизинг. Заради промяната в бизнес условията и COVID ограниченията компанията предостави възможност на своите клиенти да подписват договори за лизинг цифрово и отдалечено от всяка локация с цел сигурност и удобство.

 

Дните на Белгия са традиционно и чакано събитие от представителите на бизнеса в България. Инициативата отразява и поощрява активните бизнес и културни връзки между двете страни. Наградата Primus Inter Pares („Пръв сред равни“ – лат.), е неизменна част от програмата. Целта ѝ е да отличава водещите компании по определена годишна тема, като за 2021 г. е избрано мотото RЕCREATION.

 

*публикация

 



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



МОН закупува електрически автобуси за учениците
Дата: 19/04, 12:53

Петричев: Отбори от Висшата лига наблюдават футболисти на Лудогорец
Дата: 19/04, 12:40

Какви са най-често ползваните мерни прибори за лов?
Дата: 19/04, 12:40

Топ 10 летни аромата от Arabic Scents: Открийте своя неустоим летен аромат
Дата: 19/04, 12:40

Треньорът на „соколите“ прави промени в състава
Дата: 19/04, 12:30

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия