Страшна семейна драма сполетя милионера Бачорски: Ударихме дъното


Дата: 16/06, 17:49

Кадър Ютуб

"Отидохме в Стокхолм. По спешност. Оказва се, че сестра ми си хваща гадже. Мъж, който се оказва, че е с 5 присъди и е бил 3 пъти в затвора. Който им влиза в къщата, дава им документ, майка ми го подписва и всъщност тая къща, която е там, нашият господин се нагнездва в нея. Влиза, гони ги и ние с Атанас отиваме по спешност, за да видим какво се случва". Това сподели Даниел Бачорски в подкаста на Тото от "СкандаУ" преди дни, предаде Блиц.

Бизнесменът прави своеобразна ретроспекция на живота си преди и след появата на риалити формата "Златната ябълка", в който участва с всичките си роднини. Историята за сестра му и брат му обаче, шокираха мнозина!

"Тоя риалити формат е нещо неописуемо, нещо велико, нещо тежко. С брат ми Атанас навсякъде казвахме, че правим това с терапевтична цел. Смяха ни се, правиха ни луди, че го правим за пари.. Много ни удари в земята това нещо. Говоря за семейните отношения.

Прегоряха. Майка ми, сестра ми, жена ми отнесе много, брат ми не издържа. Питаш ме защо не са тук...

Дори в момента Атанас е в комуна... не издържа заради проблемите, които породи формата и екшъна помежду ни впоследствие. Ударихме дъното на взаимоотношенията си след това. Месеци ни отне след това, и ситуации, за да разберем, че ние наистина сме семейство, и това предаване си свърши работата", призна Бачорски. 



Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Мик Шумахер е готов за тестовете с тима на "Алпин"
Дата: 26/06, 05:00

Фестивал на знанието събра умници от цяла България
Дата: 26/06, 04:30

Кралят на лятото: ленът и ползите, които носи на цялото семейство
Дата: 26/06, 04:00

До 35 градуса в сряда
Дата: 26/06, 04:00

Новооткрит 3D колаген задвижва ставите
Дата: 26/06, 03:10

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия