Хороскоп за петък 19 юли: Една зодия да почерпи всички в офиса


Дата: 18/07, 21:00

Пиксабей

Зодия Риби да почерпи всички в офиса за здраве.

Още в Ламята:

Овен

Днес ще бъдете като никога дружелюбни и обаятелни и толкова, че като магнит ще привличате различен род непознати хора. Възможно е между тях да се окаже и този, който толкова отдавна търсите в безликата тълпа и до този момент все не сте могли да откриете. Поогледайте се!

Телец

Днес сте се събудили, погледнали сте се в огледалото и сте помислили, че не би било зле нещо да се промени. И сами знаете, че е по силите Ви, да направите това. Ако нещата опират до козметични процедури, разлистете брошури на тази тема, и се посъветвайте с приятели. Ако имате желание да минете на диета, помнете, че е много по-лесно да понесете ограниченията, ако някой друг Ви прави компания. Ами ако редом с Вас е човек, когото искате да се запознаете по-от близо? Предложете да се присъедини към Вас, заедно изработете стратегия и действайте. Съревнователния дух ще направи това още по-интересно!
 

Близнаци

Очевидно Вашият съпруг ще се прибере днес у дома уморен и тъжен, Видимо има някакви неприятности в работата. Съветът на звездите е: не го притискайте и разпитвайте, защото нищо няма да постигнете.. Отложете разпита с пристрастие до утре. Звездите препоръчват да го нахраните и да го сложите да спи. И да легнете до него...
 

Рак

Днес здравият разум Ви изневерява. Ще се захващате с най-безперспективните проекти и ще хабите много усилия в опити да ги реализирате. Ловките манипулатори умело ще си играят с Вашите чувства принуждавайки Ви да правите още и още нови инвестиции( на пари, време и духовна енерхия) в изключително безперспективни занимания. Слушайте тези, които Ви критикуват, защото в техните забележки все пак може да намерите здраво зърно. Много трудно ще различавате лъжата от истината, тъй като интуицията загадъчно ще мълчи, а логиката ще се окаже безполезна.
 

Лъв

Готови сте да доведете някого в дома си? Помислете много добре, за какво става дума - за запонаване с Вашето семейство, или просто да покажете, как живеете. Всичко може да завърши с това, че после за Вас да се говори дълго време, а може и нещата да станат такива, че после дълго да съжалявате. Това не значи, че трябва да проявите прекомерна предпазливост, но повече предпазливост няма да бъде излишна, особено ако страстната Ви натура се опитва да оттласне встани всички здрави мисли...
 

Дева

Оплаквате се, че Вашата половинка съвсем не Ви разбира! А може би вината за това да не е нейна, а Ваша? Може би говорите на неразбираем за нея език, искате невъзможното или си мислите, че тя чете Вашите мисли. Опитайте се, да си представите, че сте на нейно място и погледнете нещата с нейните очи.
 

Везни

Може да разчитате на един успешен ден, ако сте готови за сътрудничество с нови партньори. На лице е тенденция за подмяна на старите връзки с нови, което се отнася не само за деловите, но и за личните взаимоотношения. Ще се появят нови авторитети, ориентири и примери за подражание. Ще започнете да променяте своя живот. Вероятни са успехи в обучението, както еднакво добре ще Ви се удават както точните, така и хуманитарните науки. Готови сте да прегърнете всяка нова интересна (от Ваша гледна точка)идея, като по този начин ще затвърдите репутацията си на човек, винаги готов да извърши малка революция.
 

Скорпион

Денят е благоприятен за работа. Вие ще бъдете внимателни и ще проследявате различни дреболии, макар че това ще Ви коства голямо умствено напрежение. Няма да се отделяте от работата през целия ден, но се опитайте ,все пак, да си правите кратки почивки. Вероятни са кавги с близки хора , поради несъвпадение във възгледите. В семейството всичко ще бъде добре и ще успеете да намерите компромис със своите близки.
 

Стрелец

Днес ще Ви се случи нещо неочаквано, което до голяма степен ще повлияе на Вашия личен живот. Възможно е, промените да са незначителни, но събитията, които ще ги последват ще са зашеметяващи и удивителни. Бъдете нащрек,за да не сбъркате при избора на стратегия на поведение!
 

Козирог

На Вашия любим човек сега ще е трудно да се справи със себе си и да реши, какво точно не ми достига в този живот за пълно и абсолютно щастие. Възможно е резултатът от подобни мисли да стане повод за доста сериозен конфликте с Вас, но това трябва просто да се преживее...
 

Водолей

Учете се от чуждите грешки, като при това се стремите да не допускате свои собствени. Този ден ще премине без неприятности и проблеми, ако бъдете сериозни, настойчиви, и наистина мъдри. Бъдете готови да прощавате на своите врагове, а също и на приятели, отказали Ви помощ във важен момент. Когато действате самостоятелно, ставате по-силни. За някои Водолеи този ден ще бъде свързан със зараждане на ново чувство - силно, противоречиво, мъчително, и едновременно с това - без отговор. Но пък влюбените представители на знака ще преживеят ден на относително спокойствие.
 

Риби

Днес ще мислите оригинално и нетривиално. Това ще Ви позволи да взимате бързи и неочаквани решения. А и съвсем не е задължително, те да бъдат правилни! Хубаво би било, ако Вашия любим човек Ви бъде малка „спирачка” и да Ви е критик в полза на здравия разум.

 



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Треньора на "Спартак" Варна: Беше равностоен мач
Дата: 01/09, 05:00

Валежи на отделни места в неделя
Дата: 01/09, 04:00

1 септември: Празник събира хората с електрически тротинетки във Варна
Дата: 01/09, 03:40

На 1 септември рожден ден има Катерина Евро
Дата: 01/09, 03:00

Зеленски иска САЩ да позволят удари по-дълбоко в Русия
Дата: 01/09, 02:001 Коментар

Още новини
Спонсорирани връзки.

Коментари twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия