20 Super Hot – ротативка феномен сред родните играчи


Дата: 07/01, 16:00

Българската компанията за разработка на казино софтуер – EGT, предложи на своите играчи ротативката 20 Super Hot, която се превърна в истински феномен. Това е игра с плодови символи, която докосна сърцата на любителите на слотове и е предпочитана от мнозина. Това заглавие ни пренасят във времената на класическите слотове и това е основната причина за големия интерес.

Най-хубавото е, че всеки пълнолетен играч, може да изпробва Super Hot 20 безплатно, тъй като играта има своята демо версия, която се разпространява свободно в интернет пространството. Ако изберете този вариант не можете да загубите реални пари, но и печалбите са само виртуални, а не истински. На какво се дължи популярността на тази машинка, ще отговорим в следващите редове.

Защо 20 Super Hot е предпочитана?

 

На първо време, е нужно да напишем, че тази игра, е сред онези плодови ротативки, които ви държат под напрежение през цялото време. Слотът има 5 барабана и 20 линии и предлага плодови символи, като дини, грозде, портокали, череши и други. В играта има уайлд символ „седмица“, а също и скатер символ „звезда“. Графиките и звуковите ефекти напомнят за добрите стари игрални автомати познати от наземните зали, а тръпката е наистина много силна.

Привържениците на играта я харесват и зареди допълнителни екстри. Разработчикът EGT е дал възможност за спечелване на джакпот рунд, който се активира на случаен принцип. В него трябва да бъдат познати карти с един и същ цвят и в зависимост от тази боя, се определя стойността на наградата. В допълнение е поставен и бутон за удвояване на печалбата от завъртането.

Класиките никога не умират, а това заглавие е пълното доказателство за тази теза. И, макар че към момента се произвежда модерни слотове с 3D графики и стерео ефекти, потребителите не се отказват от плодовите игри наподобяващи първите създадени машинки в близкото минало.

Характеристики на 20 Супер Хот

 

Играта 20 Супер Хот има ниско ниво на волатилност, което означава, че е склонна да дава по-чести печалби, но в по-нисък размер. Процентът на възвръщаемост е 95.79%, което означава, че можете да възвърнете немалка част от залога си. Всички тези неща трябва да се знаят от играчите, тъй като са важни. Машинката може да се играе с истински пари в онлайн казината или безплатно в интернет. На разположение на играчите е помощна таблица, в която са описани наградите.

Общо взето това представлява 20 Super Hot, която има толкова много фенове в България. Надяваме се, да сме били полезни с този материал и пожелаваме на всички читатели успех.

 

* публикация



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Какви са най-често ползваните мерни прибори за лов?
Дата: 19/04, 01:50

Топ 10 летни аромата от Arabic Scents: Открийте своя неустоим летен аромат
Дата: 19/04, 01:50

Уличеният в имотни измами полицай остава под домашен арест, другите двама обвиняеми - в затвора
Дата: 19/04, 01:40

Олимпиакос ликува в лютото балканско дерби
Дата: 19/04, 01:20

Какво трябва да знаете за застраховка "Автокаско"?
Дата: 19/04, 01:10

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия