На 57 години Слави Трифонов се ожени тайно за студентка, твърди "Уикенд"


Дата: 06/05, 15:26

Булфото

Изключително любопитна дописка пусна "Уикенд", макар че няма никакво потвърждение за нея.

Слави Трифонов не коментира личния си живот, но поне такава новина би съобщил лично.

Ето какво пише изданието с уговорката, че изглежда твърде екзотично.

"Слави Трифонов се е оженил тайно навръх празника на влюбените Свети Валентин. На достолепните 57 години, Дългия най-после вече не е ерген.

Той е казал „да” на значително по-младо от него момиче, с което има отношения от поне 3 години, пише "Уикенд".

За новата жена до Трифонов не е известно почти нищо. Знае само, че тя е на 25 години и е студентка по маркетинг. Двамата се запознали чрез общи колеги от телевизията „Седем осми” в края на 2021 г. Малко след това отношенията им станали доста по-сериозни, и от 2 години насам Слави вече живеел с красавицата. Тя обитава с него просторната му къща в елитния столичен квартал „Бояна”.

Ненадейно в края на миналата година Трифонов предложил брак на красавицата. Случило се точно около коледните празници, издават хора от обкръжението на политика-шоумен. Няма и 2 месеца по-късно, навръх 14 февруари, Слави и половинката му се оженили. Сватба не е имало, а само подписване. Венчавката била извършена в църква край София в делничен ден по настояване на Слави, който се притеснявал да не се разчуе за щастливото събитие и да дойдат папараци. За да не стане издънка, храма бил заварден от десетина бодигардове, допълват запознати.

Същата вечер новосформираното семейство се събрало в много тесен кръг в елитен столичен ресторант с контролиран достъп и частен салон. На вечерята присъствала сестрата на Слави – Петя, племенника му Теодор със съпругата му, както и някои от най-близките му хора от „Ку-ку бенд” и партията „Има такъв народ” – общо 15 човека.

През миналата година Слави Трифонов загуби майка си Здравка, която си отиде след кратко боледуване. Няколко години преди това – през 2017-а, почина и баща му Тодор. Останал сам, Дългия решил, че е дошло време да предложи брак на любимата си жена, с която има отношения отдавна. Това е първата сватба на Слави Трифонов. Въпреки че от години е сред най-желаните ергени, а е и милионер, той така и не предложи брак на нито една от жените, с които имаше сериозни отношения.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Лоши са условията за туризъм в планините
Дата: 19/05, 09:45

Лятна занималня и образователни курсове от Образователен център АЛГО
Дата: 19/05, 09:30

Млад българин загина при нелеп инцидент в Нидерландия
Дата: 19/05, 09:22

100 ухапани от кърлежи във Варна за 2 седмици
Дата: 19/05, 09:00

Мъжът, който откри Александър: Беше много далеч от показанията на полицаите и родителите
Дата: 19/05, 08:40

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия