Хороскоп за 31 юли вторник: Да каже благодаря на 3-ма души зодия


Дата: 30/07, 21:00

Пиксабей

Зодия Скорпион да каже Благодаря на 3-ма души. 

Ето хороскопа на Ламята:

Овен

Най-добрият подход за решаване на проблема е, да узнаете повече за него. Разширете знанията си за всички аспекти на обкръжаващите Ви сили и хора, защото когато узнаете кое мотивира техните действия, , ще можете сами да ги мотивирате, а всичко ще бъде във Ваши ръце. Интересното е, че е вярно и обратното - колкото повече знаят те за Вашите мотиви, толкова по-силно могат да Ви повлияят. Сами решавате, дали искате и по-нататък да играете във Висшата лига и затова бъдете толкова открити, доколкото сами искате.

Телец

Денннят е изненадващо подходящ за решаване на практически въпроси и провеждане на делови преговори. Ако точно знаете, каква е Вашата цел и какво сте готови да пожертвате за нейното постигане, успехите няма да Ви карат да чакате. Но разговорите на отвлечени теми, намеците и недомлъвките, ще Ви поставят в задънена улица и изключително много ще Ви подразнят. Възможни са значителни разходи, в това число и непланирани. При разходите няма да проявите обичайната си предвидливост, а направените покупки ще са доста неуспешни. Не разчитайте на помощ и подкрепа на роднините .
 

Близнаци

Постарайте се днес да не проявявате активност и въобще нищо да не предприемате за промяна и подобряване на вашите отношения. Не бихте и могли да измислите по-неподходящ ден за подобна дейност. Ако Вашата половинка е обхваната от идеи за подобна дейност, нека тя да действа и да прави промените! И ако има нещо нередно, нека тежи на нейната съвест...
 

Рак

Отстъпвайки нещо, ще усетите истинска свобода, та защо тогава да не се опитате да го направите? В действията си сте се ръководили от истински мотиви, но неизвестно защо хората пропускат Вашите идеи покрай ушите си... Запазете енергията си за онези, които действително ще пожелаят да Ви изслушат. Приемете и факта, че някои хора си имат собствен път и правят това, което сами намират за необходимо. В този момент сте направили всичко, което сте могли. Освободете се от моралните задължения и отговорности, които сами сте си възложили.
 

Лъв

Каквото и да става , запазете спокойствие. То ще Ви бъде изключително необходимо. Далеч не всичко днес ще върви по направеният от Вас предварителен план, но ако започнете да се дразните по този повод, от това няма да се получи нищо добро. Но както е казвал Карлсон: „Спокойствие, само спокойствие...”
 

Дева

Странен ден е наистина, през цялото време ще имате усещане за някаква фаталност. Не предизвиквайте съдбата, че накрая наистина може да ви застигне. Правете каквото трябва, пък тогава няма как да не стане каквото искате.
 

Везни

През това денонощие няма да сте равнодушни към красивите неща и приятното общуване, но в същото време има вероятност да проявите излишна икономичност, а даже и дребнавост и стиснатост. Може да поискате даже да намалите собствените си текущи разходи, както и да ограничите в нещо своите домашми. При това не трябва да икономисвате за лекарства, пресни плодове, маки удобства , а също и на други неща, носещи очевидна полза, Не се доверявайте прекалено на малко познати хора, особено ако активно Ви предлагат услугите си. През първата половина на деня не е желателно да предприемате пътувания.
 

Скорпион

Старайте се спокойно да се отнасяте към всичко, което става около Вас. Много неприятни събития от този ден няма да имат никакви последствия, ако не започнете да реагирате прекалено болезнено. Днес може просто да си затваряте очите за това, което не Ви харесва. Още утре много от проблемите ще изчезнат от хоризонта. Единственото, което не трябва да оставате без внимание са отношениято с близките. Ако днес Ви заподозрат в егоизъм, хармонията ще бъде нарушена за дълго време. Не си икономисвайте добрите думи.
 

Стрелец

Започнете деня с реализация на някаква смела и свежа идея. Даже и да е доста глупава и напълно безмислена, самият факт за въпъщаването и в живота Ви вдъхновява за нови, по-полезни подвизи. Денят е свързан с нарастване на творческия потенциал и възможност да намерите достойно и изгодно приложение на своите таланти. Близките вярват във Вас- това е изключително приятно, но изисква отговорен подход към решаването на всяка задача. Ако чувствате, че това не Ви е по силите, по-добре си кажете веднага. После ще Ви бъде значително по-трудно да признаете своята слабост.
 

Козирог

Днес Вашия любим човек ще поиска да Ви стане още по-близък, и за тази цел ще се опита да Ви помогне в решаването на някакъв Ваш душевен проблем, да Ви подкрепя в трудна минута и въобще да направи за Вас нещо особено. Ако искате повече да се сближите, с радост приемайте предложенията за помощ.
 

Водолей

Днес, заедно със своя любим човек за пореден път ще откриете удивително сходство на интереси, еднакви епизоди във вашите биографии и потресаващи съвпадения в начина на мислене. Възможно е даже да говорите в хор! Но ако е така, значи наистина можете да се наречете половинки един на друг.
 

Риби

Не лош ден за работа. Може да се възползвате от стари връзки, за да завършите работата над важни проекти, или да се придвижите напред по пътя към целта. Не се притеснявайте да напомняте за себе си на отдавнашни партньори и покровители - те ще бъдат радостни, да Ви се притекат на помощ. Но с бившите възлюбени днес е по-добре да не се свързвате: прекалено голяма е вероятността да попаднете отново във вече познатия капан. Намерете време за откровен разговор с добър приятел. Неговите съвети ще Ви помогнат да избегнете необмислените постъпки.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Руски дрон се разби в Латвия
Дата: 08/09, 23:10

Димитър Главчев се похвали със снимка от връх Вихрен
Дата: 08/09, 23:03

Първата хип-хоп адаптация на класическата приказка на Луис Карол "Алиса в страната на чудесата"
Дата: 08/09, 23:00

Прогноза за времето през новата седмица
Дата: 08/09, 22:50

ВАС даде на ДПС-Доган срок до утре да представи пълномощно за оттеглената жалба
Дата: 08/09, 22:33

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия