Два нови проекта в гр.Варна


Дата: 14/01, 15:30

В днешната статия ще Ви разкажем за два нови проекта в гр. Варна, които ще се предлагат ексклузивно от агенция Комфорт Брокърс ООД.

Първият проект ще бъде ситуиран в кв. Възраждане - IV и ще се отличава с функционалност, качество, луксозно изпълнение и оригинална архитектура.

Сградата ще се състои от три свързани помежду си секционни блока, заедно образуващи „ Г“ - образна форма, което е и основата на архитектурната концепция на сградата.

Комплексът ще разположен срещу най- новият градски парк на Варна – „Възраждане“, а пред него се намира автобусната спирка на градския транспорт. В непосредствена близост се намират магазин Kaufland, Lidl и плувен басейн „Делфинче“.

Проектирани са двустайни и тристайни апартамента, ателиета, тавански помещения и 2 бр. магазини за промишлени стоки  на партерно ниво. В сградата са осигурени 87 бр. паркоместа, като 42 бр. са надземни и 45 бр. са подземни.

Вторият проект, който се очаква да стартира до края на тази година се намира на бул. Сливница в близост до Парк музей Владислав Варненчик.

Местоположението на сградата е комуникативно и осигурява бърз пешеходен и автомобилен достъп до повечето възлови точки в града. Непосредствената близост до Районен съд, банки, офис центрове и на 750 м до главната пешеходна зона на града, позволява максимално бърз и улеснен достъп на работещите в сградата. Концентрацията в района на офиси и учреждения създава характерния за съвременните делови паркове бизнес микс. Архитектурата на жилищната сграда е модерна и елегантна и се отличава с естетика, комфорт и прецизно изпълнение. Основна цел на проекта е осигуряването на функционално и удобно пространство в модерното градско жилище.

Всеки един апартамент ще бъде с практично вътрешно разпределение, което да отговаря на Вашите нужди и потребности.

Повече информация за обектиге може да получите от агенция Комфорт Брокърс на телефон 052/ 600 458 или на имейл info@komfortbrokers.com.

 

*публикация

 Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg


 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!Спонсорирани връзки."Старлайнер" започна полета си обратно към Земята
Дата: 26/05, 01:20

Щур летен рожден ден на Ролбата
Дата: 26/05, 01:10

ДНК тест показва риска от рак на маточната шийка
Дата: 26/05, 01:00

Мечтаете ли къща сред природата? Комплекс от къщи Belvedere Residence е точно за Вас! Само на 15 км от гр. Варна!
Дата: 26/05, 01:00

На 26 май рожден ден има Нешка Робева
Дата: 26/05, 00:55

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2022 | Пълна версия