Windows и Office на зимна разпродажба, цени от €7,25


Дата: 22/01, 06:20

Най-продаваните продукти на най-достъпните цени от Keysfan

Студената зима е в пика си и в съчетание с въздействието на Covid-19 превръща работата от вкъщи в популярна тенденция. При тези условия имаме нужда от добър помощник, за да подобрим своята продуктивност.

Почувствайте топлината на Keysfan през студените зимни месеци. Ако сте пропуснали разпродажбите за Коледа и Нова година, сега можете да компенсирате – всички най-продавани продукти са достъпни на супер ниски цени по време на кампанията Winter Sale. Не пропускайте тази страхотна разпродажба.

Операционните системи и офис софтуерът на Microsoft са намалени до най-ниските цени. Сред тях е класическият Windows 10, който струва само €7,25. И не е нужно да въвеждате код за отстъпка, за да го получите! Ако искате да се справите по-добре с работата си у дома с най-новата операционна система и офис софтуер, тогава Windows 11 + Office 2021 е чудесен избор. За повече подробности за отстъпките, проверете следната информация:

 

Windows 11, Office 2021, Windows 10, Office 2019 – всички горещи оферти на НАЙ-НИСКИ ЦЕНИ

Windows OS

Windows 11 постепенно ще се превърне в основна операционна система. Новият интерфейс и новите функции ще ви накарат да се почувствате сякаш имате нов компютър. В този случай цената на Windows 11 е само €14,25! Но ако повече искате Windows 10, заради конфигурация на компютъра или други причини, тя също е много добър избор. Windows 10 може напълно да отговори на вашите ежедневни нужди, а цената е само €7,25!

Microsoft Office

Основните промени в най-новата версия на Office 2021 накратко са обобщени в няколко функции – съавторство на документи, да виждате кой е във вашия документ, тъмен режим и др., плюс още нови функции, които можете да проучите.

Ако имате нужда само от практичен и по-дружелюбен офис софтуер, Office 2019 е по-рентабилен избор, а пълните му функции също ви носят перфектно работно изживяване!

Пакет! 62% ОТСТЪПКА за Windows OS и MS Office (купон: EBK62)

Открийте повече пакети >>

50% ОТСТЪПКА за Windows – ДА, САМО НА ПОЛОВИН ЦЕНА! (купон: EBK50)

Открийте повече за Windows >>

НАЙ-ДОБРА ЦЕНА – ВСИЧКО ЗА РАБОТАТА И ДОМA! (с купон: EBK62)

Открийте повече за Office >>

За Keysfan.com

Keysfan.com е онлайн платформа за дигитални продукти, където можете да намерите най-горещите продукти с най-конкурентни цена в мрежата. Междувременно Keysfan.com гарантира, че всички продавани продукти са истински и валидни. Ако имате проблеми с вашата покупка, можете да се свържете с 24/7 екипа за обслужване на клиенти, който ще ви помогне да решите проблема от първия път. Също така се поддържа гаранция за 100% връщане на парите, за да не се страхувате от загуби, причинена от покупка в Keysfan.com.

Как да получите своя ключ за активиране?

Keysfan.com ви изпраща прост имейл с ключ за активиране на вашия Microsoft продукт, заедно с всички необходими инструкции за изтегляне и инсталиране на лицензния ключ. В рамките на една минута след транзакцията можете да се насладите на своя текстов редактор, електронна таблица или инструмент за слайдшоу. И ако ключът за активиране не работи, отделът за обслужване на клиенти 7*24 на Keysfan ви изпраща незабавно нов лицензен ключ.

адрес за връзка: Support@Keysfan.com

 

*публикация



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Бившият шеф на КАТ: Причината за инцидента в Турция не е техническа повреда
Дата: 20/04, 09:58

Излязоха подробности за катастрофата, при която загина Ферарио Спасов
Дата: 20/04, 09:42

Лоши са условията за туризъм в планините
Дата: 20/04, 09:26

Какво трябва да знаете за застраховка "Автокаско"?
Дата: 20/04, 09:20

Автомобил изгоря тази нощ на магистрала Тракия
Дата: 20/04, 09:02

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия