Клиника Ню Лайф с форум и индивидуални консултации относно ин витро с донорски яйцеклетки в град Варна


Дата: 19/01, 14:07

Медицински център за репродуктивно здраве „Ню Лайф” ще представи своята донорска програма за яйцеклетки в град Варна.
Събитието ще се проведе на 29.01.2022 г от 11 ч. в хотел Рослин Димят конферентна зала Енира.
Всички двойки, посетили деня на отворените врати, ще получат възможността за безплатни консултации с ръководителят ни по донорска програма и д-р Дарина Давидова, непосредствено след официалната част на събитието по представянето на клиниката и донорската програма. На срещата заедно с екипът на клиниката ще присъства и изпълнителния директор на MediCover, на които медицинският център е официален представител.
Клиника „Ню Лайф“ е екслкузивен партньор на MediCover за България, предоставяща програма, която отговаря на всички изисквания и правила на министерство на здравеопазването и изпълнителната агенция по трансплантация.
Програмата е насочена към жени, които не реагират достатъчно добре на хормонална стимулация, поради тяхната възраст или недостатъчен яйчников резерв. Също така дава възможност да се избере подходящ донор от списък с разнообразна информация за физически белези като ръст, тегло, естествен цвят на косата и др. Всички донори преминават стриктен генетичен скрининг, извършен от квалифициран специалист по генетика, който снема подробна анамнеза, както на донора, така и на членовете на нейното семейство. Убедени сме, че дори тези от вас с конкретни изисквания ще успеят да намерят правилния донор.
„Ню Лайф“ е първият ин-витро център у нас, който пренася ноу-хау от Израел в областта на асистираните репродуктивни технологии на  българския пазар. Клиничните практики в клиниката следват модела, установен от консултантите й проф. Нери Лауфер и и д-р Анат Сафран, които участват при определяне на диагнозата и метода на лечение за всеки пациент. От няколко години функционира и сателитния център на клиниката в град Бургас, който предоставя пълен кръг от услуги и репродуктивна грижа на всички пациенти от региона.
За повече информация и заявяване на присъствие, всички желаещи двойки могат да се обадят на тел. 0879084777. Местата са ограничени поради наложените пандемични мерки.
 
* публикация


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg


 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!Спонсорирани връзки.На 26 май рожден ден има Нешка Робева
Дата: 26/05, 00:55

316 са новозаразените с COVID-19 за последното денонощие
Дата: 26/05, 00:35

На този ден в историята - Извършен е първият редовен полет на съветския свръхзвуков самолет "Ту-144"
Дата: 26/05, 00:28

Много сигнали за нарушения за българско гражданство са пратени на прокурор
Дата: 26/05, 00:00

Безплатни консултации с турския специалист по бъбречни и чернодорбни трансплантации проф. д-р Бюлент Юнал на 4-ти юни 2022 в гр. София
Дата: 26/05, 00:00

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2022 | Пълна версия