Внесоха персонал от Киргизстан за хотелите край Варна


Дата: 14/05, 14:58

Булфото

С богата културна програма ще бъде открит туристическият сезон във варненския курорт „Св. св. Константин и Елена”. Проявите ще започнат на 21 май, когато комплексът чества своя празник в деня на равноапостолите, и ще продължат до 25 май. Програмата предвижва концерти и танцови изпълнения на специално изградена сцена, алеи на готвачите и занаятчиите и кът за деца. Паркирането през всичките дни ще е безплатно.

„Курортът традиционно е желана дестинация за българските туристи, чийто дял е най-голям през последните години. След тях са румънците, германците, поляците и чехите. Оптимисти сме за летния сезон, тъй като записванията са обещаващи спрямо миналата година. Тези от Полша, Чехия и Германия ще компенсират спада от Израел и Украйна”, заяви в студиото на Дарик търговският директор на комплекса Любомир Стамболийски. Според него трябва да се положат усилия за търсене на нови пазари, както и да се върнат туристите от традиционни пазари като Великобритания и скандинавските страни.

„България е водеща „ол инклузив” дестинация в световен мащаб и има търсене. Тази година премахнахме този модел в 5-звездните хотели, за да видят туристите различни места в курорта и града. Основният фактор за добра туристическа услуга са кадрите. Имаме служители, работещи в комплекса повече от 15-20 години. Прибегнали сме до внос на персонал, основно от Киргизстан”, каза още Любомир Стамболийски. 



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Топ 7 позитиви на белите зъби
Дата: 29/05, 02:10

Борислав Гуцанов: На крачка от световен конфликт сме
Дата: 29/05, 01:40

Трима души застреляни в малък град в Южна Дакота, обвинен е бивш кмет
Дата: 29/05, 00:41

Как се прави здрав корем
Дата: 29/05, 00:40

UEFA Шампионска лига остава в ефира на MAX Sport през следващите 3 сезона
Дата: 29/05, 00:40

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия