Надал се завърна триумфално на корта с победа


Дата: 16/04, 22:47

Кадър: Eurosport

22-кратният шампион от Големия шлем Рафаел Надал се завърна триумфално на корта с победа срещу италианеца Флавио Коболи в първия кръг на турнира по тенис от сериите ATP-500 в Барселона (Испания). Надал елиминира италианеца в два сета - 6:2, 6:3 за близо час и половина игра.

Надал демонстрира добра форма при завръщането си на корта след дълго отсъствие заради контузии. Испанецът допусна три двойни грешки и реализира четири точки за пробив, предава БТА. 

В следващия кръг на турнира в Барселона Надал ще играе с 11-ата ракета на света и четвърти в схемата на турнира Алекс де Минор от Австралия.

37-годишният испанец играе едва втория си турнир за 15 месеца, след като получи нов проблем с контузия в мускула на бедрото при завръщането си в Бризбейн през януари.

Надал, който е 12-кратен шампион в Барселона, беше посрещнат като герой, когато излезе на корта, който носи неговото име, и въпреки че имаше няколко неубедителни форхенда в началото на мача, беше непреодолима преграда за 21-годишния италианец.

В друга среща от първия кръг вторият поставен Андрей Рубльов продължава лошата си серия, като загуби от американеца Брендън Накашима с  4:6, 6:7(6) , а в безсилието си руснакът счупи ракетата си в края на мача.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Баскетболният Черно море Тича се срина в Плевен
Дата: 29/04, 21:53

Освободиха Жерар Депардийо
Дата: 29/04, 21:48

Цените на горивата тръгнаха нагоре
Дата: 29/04, 21:37

Много повече общуване в чужбина с A1 Roaming Revolution
Дата: 29/04, 21:30

Политолог: Какъв ден - ъндърграундът доминира новините в държавата
Дата: 29/04, 21:28

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия