Намериха разчленен мъж край Новачене, има заподозрян


Дата: 15/05, 12:35

снимка Булфото

Останките от разчленен мъж са открити под „Свети Георги” в местността Чуклата на Новачене днес. По неофициална информация става дума за 58-годишен местен жител – Кънчо С., който от два дни е бил в неизвестност. Мъжът живее сам, хората в селото, казват, че е злопотребявал с алкохол, съобщава botevgrad.com.

Вече няколко часа продължава огледът на местопроизшествието. От полицията засега не дават официална информация. По неофициални източници тялото на жертвата е разчленено, а след това е запалено, за да се прикрият следите. Засега не е потвърдено, но по случая има заподозрян - 76-годишен мъж /О.Н./, който е от Новачене, но живее в София. Преди време той и съпругата му си купили апартамент в столицата. Жители от Новачене го описват като несговорчив човек с налудничав поглед. Преди години същият ударил в областта на тила бащата на бившия кмет на Новачене - Стоян Нешовски, който след два месеца починал.   

Също по думи на хора от Новачене, Калчо не бил конфликтен и не създавал проблеми в селото. Той и О.Н. се познавали. Двамата били забелязани заедно в събота – 12 май, в центъра на селото. Калчо носел торби с покупки на заподозрения. Вероятно са отивали към дома на О.Н. Там разследващите намерели обгорели останки от тялото на Калчо. Те били разхвърляни по целия двор. По брадвата е имало кръв. О. Н. е задържан в дома му в София.     

Официално съобщение от ОДМВР - София по случая: 

Вчера за общодържавно издирване бил обявен 57-годишен мъж от с. Новачене, за когото било заявено, че е в неизвестност от няколко дни. В хода на предприетите незабавни оперативно-издирвателни действия криминалистите от РУ-Ботевград установили, че мъжът последно е бил забелязан заедно с ползвател на имот в селото, като ден по-рано между двамата е имало скандал. По случая е образувано досъдебно производство. Процесуално-следствените действия продължават под надзора на Софийска окръжна прокуратура.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Майка на дете в критично състояние: Казаха ми да се помоля на поп, отколкото на хората в Спешното
Дата: 29/05, 09:24

UEFA Шампионска лига остава в ефира на MAX Sport през следващите 3 сезона
Дата: 29/05, 09:10

Как се прави здрав корем
Дата: 29/05, 09:10

Два варненски района днес остават без вода
Дата: 29/05, 09:08

Увеличават данъчната тежест върху руските богаташи
Дата: 29/05, 09:06

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия