Гал Сасон взе акъла на Бесте и Митьо Маринов по БТВ с прогноза за сватба


Дата: 19/05, 15:17

Кадър БТВ

Ако беше жена България щеше да сключи брак, заяви Гал Сасон.

Световноизвестният астролог и кабалист Гал Сасон направи прогноза какво я чака България през 2024 година. Той посочи, че трудно ще се достигне до мир в Украйна и Близкия изток. По думите му нещата са по-големи.

"България е защитена, продължава да е защитена. Вие носите нещо като защитна жилетка, но хората могат да ви застрелят в главата. И защитата в астрологията тя не ви пази от вас самите. Това е като бодигардовете, те не могат да ви предпазят от вас самите", заяви той пред bTV, цитира Блиц.

България е телец, а Уран веднъж на 84 години, от 2018-2019 година насам е в телец, и създава много възходи, спадове и непредсказуемост. Вие сте като една много добра история, която има внезапни обрати. Мислите, че икономът го е направил, но всъщност е жената. 

До 2026 продължават да са тези спадове и възходи. Например Израел е телец, Палестина е телец. В Израел имаха избори за 2 години 5 пъти, същият проблем", направи сравнение той.

"Идва добра енергия тази година през август, декември и следващия март. Веднъж на 12 години България има възможност да направи повече пари, да създаде нови връзки. Ако беше жена, щях да кажа: "Ти ще сключиш брак", просто трябва да се намери младоженец. Имате красиво поле, имате семената, просто е нужно да направите цялата държава розова долина, защото има израстване", посъветва той.

Астрологът посочи и дали ни чакат някакви заболявания.

"В картата на България, Близнаци това са белите дробове, дишането, това е в дома на здравето, а Юпитер ще навлезе към края на тази година, началото на следващата. Така че дори и други места да има заболявания, тук се очаква или да има някакъв вид изцеление, или хората ще бъдат по-здрави от други места. Също ще помогне на работата, инвестициите, особено от външни държави.", заяви Сасон.

"В края на този месец Юпитер ще бъде върху Меркурий. Това е много свързано с ума. Това, което бих препоръчал за България, едно от красивите неща за демокрацията, това е упражняването на свободна воля. Не е като отокрацията и там е съдбата - ти правиш това. Демокрацията е практика на избор.

И точно сега веднъж на 12 г. България има по-висш коефициент на интелигентност, защото Юпитер подсилва Меркурий, нервната система. Бих ви посъветвал преди да идете на избори, всеки човек просто да седне и да се запита: "Защо избирам това, защо гласувам за това?". Не да го прави като рефлекс, не както си го правил в миналото, а наистина да помислиш за последиците", заяви астрологът.

"След 2026 Уран отива в Близнаци. Вие ще трябва да се справяте с него. Близнаците е жокер, глупакът, непредсказуем, луд. А телецът не обича тази лудост. България иска път, иска да е на земята. Последните 7 години бяха много разтърсващи. Всички се чувстваха некомфортно. Това завършва следващата година за малко, когато Уран влиза в Близнаци, след това се връща в телец. Идната година ще има известна нестабилност във втората част, след това ще има стабилност, прогнозира той.

Проблемът е, че Уран в телец, говори за заболявания, които идват от природата, това, което наричаме низонотика. Биосистемите могат да изскочат от майката природа. Като цяло се влошава тази ситуация. Не мога да кажа точно за 25-а. Но останалата част от годината трябва да е по-спокойна. Има нова вариация на вируса (ковид - бел. ред.), която току що се появи, но аз не се притеснявам. Хората са много устойчиви, знаем как да се справим.

Сасон коментира и войните в Украйна и Близкия изток. По думите му обаче има и друга заплаха.

"Ще отнеме време, не изглежда много добре. Много се притеснявам за Китай и Тайван. Проверих, когато Сатурн, Карма е в Риби, островите, океаните, религиите, има проблеми в Китай и Тайван на всеки 30 години и ние все още сме в това - година и половина".

Той направи прогноза за годината и за всяка една зодия.

"За Близнаците със сигурност хубаво, защото Юпитер навлиза в Близнаци, за Везни до януари там е южният възел, трявба да се справят с опашката на дракона. Трябва да са по-приспособяващи се. Зелен е цветът на везните, за Близнаците е оранжев.

При Рибите е трудно, те са принудени да са по-дисциплинирани. Те обичат да спят и да мечтаят, да сънуват.

При Овните е добре, Телецът трябва да се откаже от Юпитер, може да е малко ядосан. За Рака е добре, за Лъва е прекрасно. Девата въобще не ѝ пука, за Скорпиона е добре. Бих казал Рибите да са малко по-внимателни", завърши той.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Змия ухапа жена в българска община на морето
Дата: 02/06, 12:11

Жозе Моуриньо поема Фенербахче
Дата: 02/06, 11:54

Водачът на листата на БСП – Варна Борислав Гуцанов: Избираме с ума и сърцето си между мира и войната!
Дата: 02/06, 11:50

Зеленски отхвърли срещата за мир на Китай
Дата: 02/06, 11:451 Коментар

Григор Димитров излиза срещу Хуберт Хуркач днес
Дата: 02/06, 11:30

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия