Емил Кошлуков: Вече имам и диплома по египтология, нека да проверят и нея


Дата: 23/01, 11:03

кадър: БНТ

Не коментирам думи на народен представител, още повече че депутатите имат имунитет, както и не коментирам лични нападки. Винаги изборите на генерален директор на БНТ се обжалват в съда и съдът се произнася. Има решение на съда.

Това каза генералният директор на БНТ Емил Кошлуков в "Денят започва с Георги Любенов" по повод намерението на парламентарната медийна комисия да разследва процедурата за избора му.

На последното й заседание председателят й Тошко Йорданов заяви, че ако има нарушения, генералният директор следва да бъде предсрочно освободен.

Пак в тази връзка Кошлуков обясни, че сега вече могат да проверяват и втората му диплома по египтология, с която много се гордее. Първата - по политология, е отпреди 30 години. "Не знам дали ще могат да я прочетат, тъй като тя е от Калифорнийския университет", каза Кошлуков.

По думите му гледаемостта на БНТ расте, въпреки че БНТ е на последно място по бюджет на обществена телевизия, както показва справка на Европейския съвет по радио и телевизия. Тази справка според Кошлуков включва 50 държави.  "Председателят на медийната комисия работи в телевизия и знае тези резултати", спомена Кошлуков и така коментира пак думи на Йорданов, според които бюджетът на БНТ е огромен, а резултатите - нула.

Търговските телевизии вече ни броят за конкуренция, планират на наш гръб, усетиха, че БНТ работи, обясни генералният директор. Затова и поставили играта "Стани богат" в 18 ч на гърба на новините и коментарното предаване "Още от деня", които са с висока гледаемост.

 Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg


 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!Спонсорирани връзки.Безплатни консултации с турския специалист по бъбречни и чернодорбни трансплантации проф. д-р Бюлент Юнал на 4-ти юни 2022 в гр. София
Дата: 26/05, 02:00

Голям детски празник на 1 юни в Grand Mall
Дата: 26/05, 02:00

Отборът на Рома е първият носител на Лигата на конференциите
Дата: 26/05, 01:55

"Старлайнер" започна полета си обратно към Земята
Дата: 26/05, 01:20

Щур летен рожден ден на Ролбата
Дата: 26/05, 01:10

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2022 | Пълна версия