След "Капките" Халваджиян взе тежко решение и изневери на Нова тв


Дата: 23/05, 12:49

Кадър Нова 

Продуцентът Магърдич Халваджиян направи изненадващо изявление и хвърли всички в ступор. След финала на 'Капките" той е решил да нагази в нови води и побърза да се похвали. 

За голяма изненада на всички, новият проект на Маги ще се излъчва по БНТ, а не по НОВА ТВ, където вървяха досега всичките му предавания и филми, пишат Блиц и Марица . 

Халваджиян сподели, че станалият много известен роман на ужасите „Мамник“ от Васил Попов ще бъде адаптиран в телевизионен сериал, който ще се излъчва по БНТ. 

Той не е снимал сериали от години, макар че неговият "Седем часа разлика" бе истински хит. След това арменецът показа "Полицаите от края на града", който не привлече вниманието на зрителите. Сега с "Мамник" Халваджиян се връща ударно в нишата на българските сериали, още повече, че режисьор ще бъде Виктор Божинов. Той е познат от хитовата поредица „Вина“ и филма „Възвишение“, по едноименния роман на писателя Милен Русков.

Сюжетът на „Мамник“, написан от Попов, се развива в трънското село Вракола, където се случват необикновени неща – няколко човека са убити по невиждан начин, други се събуждат с особени белези по тялото. Сякаш над селото е надвиснало нечовешко зло. Настаненият в старчески дом Емил, заедно с граничния полицай Божана Горнева, започва да разследва странните случаи и се натъква на потулени от миналото загадки и на оживяло от българския фолклор чудовище. В битката със злото им помага и един възкръснал мъртвец, който има несвършена работа на този свят.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



На днешната дата в историята
Дата: 16/06, 07:11

Хороскоп за неделя
Дата: 16/06, 07:00

Модерен медицински център отвори врати във Варна
Дата: 16/06, 07:00

Комплекс “Ролбата – Наутилус”! Ние сме лятното забавление и морското изкушение на Варна!
Дата: 16/06, 06:30

Предимно слънчево в неделя
Дата: 16/06, 04:00

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия