Майката на зверски убитата Евгения: Родители, не знаете на кого си давате детето


Дата: 08/10, 09:27

Редактор: Юлия Георгиева, кадри Нова тв

Днес Апелативният съд в София ще гледа делото за убийството на Евгения Владимирова. Този юни съдът отложи гледането на делото заради медицинска експертиза, която не е била готова. 

Софийски градски съд вече осъди на доживотен затвор съпругът на жертвата Орлин Владимиров и баща му Пламен. Присъдата обаче бе обжалвана от тях и сега се гледа на втора инстанция. 

Новата експертиза трябва да установи механизма на убийството и причините за смъртта на Евгения. Тялото й бе открито в куфар край Перник след едномесечно издирване в края на 2021 г. Според първата инстанция извършител е съпругът на жената, а баща му е помогнал в укриване на следите от престъплението. 

Днес близките на жертвите са пред съда, за да настояват за справедливост, тъй като бащата Пламен е освободен под гаранция срещу 5 000 лева. 

Другата седмица ще станат три години от бруталното й убийство. Тя е удушена у дома от съпруга си. След това той е омотал главата й с 4 пласта кухненско фолио, натъпкана е в един куфар. Бащата я е натоварил на един джип и я е хвърлил в пернишкото хвостохранилище. Искам да кажа на всички родители - никой не знае на кого си дава детето. Перфактен беше към нас, висшист, работещ в международна фирма, с добра заплата, тих, спокоен. Няма да дойде да каже, че има проблеми, ами направо се убива, коментира пред Нова тв майката на жертвата Капка Чорбанова. 

След убийството той два пъти идва на вечеря у нас. Сяда на масата и се държи нормално. Единственото подозрително тогава беше, че когато му казахме, че искаме да седне на детектор на лъжата, той отказа и оттогава ние започнахме да се съмняваме, коментира той.  

Благодаря на полицията, че намери тялото на дъщеря ми, защото той се е гласил да бяга с детето в чужбина. Все пак полицията си свърши работата, знаем къще е трупа на детето ми, а не да я изкарат виновна, ч е си е зарязала детето. Сега опасенията ми са, че се иска нова експертиза. Тя е направена и днес ще я чуем. Техните адвокати настояват, че тя сама е паднала и си е ударила главата в шкафа, коментира тя. 

Възмутително е, че бащата Пламен е осъден на доживотен затвор, а сега се разхожда на свобода сред обществото. Това е възмутително. За мен това е планирано убийство. Те с баща си са ходили преди убийството край Перник да огледат терена, коментира бащата на жертвата Андрей Чорбанов. 

 


 


За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Напишете името и рождена дата на ръцете си, зоват властите преди урагана "Милтън"
Дата: 08/10, 14:38

Метеоролог се разплака в ефира: Това е невероятен ураган
Дата: 08/10, 14:29

От Общината напомнят: Варненци плащат с 20% по-ниски глоби, ако спазят този срок
Дата: 08/10, 14:26

В Европейския ден на донорството: ВМА добави още шест имена в "дървото на живота"
Дата: 08/10, 14:23

Мицкоски: Кой е Бойко Борисов или Радев е без значение, има Съд в Страсбург и там пише 14 присъди срещу България, 0 срещу Македония
Дата: 08/10, 14:182 Коментара

Още новини
Спонсорирани връзки.

Коментари twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия