Хороскоп за събота 20 юли: Да не пътува зодия


Дата: 19/07, 21:00

Пиксабей

Зодия рак да не пътува. 

Ето хороскопа на Ламята.

Овен

Непредсказуемост – ето как се нарича днешната Ви игра. За щастие Вие просто я обожавате. Значи ли това, че тя ще Ви вдъхнови да проявите още по-голяма импулсивност и готовност за ентусиазъм, отколкото обичайно? Може и да Ви бъде до някъде трудно да се съсредоточите, и още по-трудно да останете на едно място, за да приключите с текущите проекти. Но така или иначе, е добре да се постараете! Никога не се знае, кой може да Ви наблюдава в дадения момент...

Телец

Подходящ ден за смяна на работното място или за начало на нов делови проект. Лесно отделяте идеите, заслужаващи внимание от тези, които е по-добре да забравите веднъж и завинаги. Бизнес-усещането Ви ще направи възможно да сключите изгодни сделки и да изберете най-перспективните проекти. Конкурентната борба ще бъде доста остра, но към средата на деня ще си дадете сметка, че сте взели връх. Разногласията с приятелите ще Ви накарат да се замислите, не е ли време да промените кръга си на общуване. Не бързайте да огласявате своето решение, защото е вероятно скоро да го промените.
 

Близнаци

Днес ще сте настроени на взаимодействие с колегите и близките хора. Вечерта добре ще преминат всякакви събрания, както и обучителни или развлекателни мероприятия. През деня отлагане на пътуване или отменяне на командировка може да развали настроението Ви. Бъдете внимателни днес със своето здраве , защото може да усетите обща слабост. Вечерта ще е подходяща за учебна дейност.
 

Рак

Денят не може да се нарече обикновен. Ако сте родени през юни, той ще се окаже неспокоен , и може да Ви донесе изобилие от неприятни изненади. През това време може да се ожат под удари Вашето здраве, благополучие и общия Ви жизнен тонус. Особено уязвима ще бъде нервната Ви система, рязко ще нарастне вероятността от стресове. Ако не сте настроени да рискувате, може интуитивно да намерите в сложните обстоятелства нещо привлекателно. Само че звездите все пак препоръчват да бъдете предпазливи и внимателни. Въздържайте се от смели начинания, ако от това няма пряка необходимост.

По-добре не тръгвайте на път.
 

Лъв

Подгответе се за един сложен ден, в който ще се наложи да признаете, че много от положените усилия за постигане на целта са били напразни, а на надеждите, за съжаление, не е било писано, да се сбъднат. Ще се наложи да проявите не само упорство и целеустременост, но и самообладане, в комбинация с мъдрост. Тези, които Ви заобикалят , очакват от Вас компромиси, но, за съжаление, биха ги възприели само като проява на слабост и неувереност в собствената правота. Грешките, допуснати днес, може скъпо да Ви струват. Постарайте се, да сте добри към своите близки, защото те се нуждаят от Вас. Не приемайте критиката близко до сърцето си, тъй като тя е отправена от недоброжелатели и не носи конструктивен характер.
 

Дева

Днес Вашия любим човек ще заговори с Вас на някаква доста сериозна тема, и то толкова сериозна, че и сами ще се учудите, защото от него въобще не сте очаквали такива думи. Ще се наложи заедно да се оправяте с проблема и да обсъждате какво да решите. В крайна сметка всичко ще завърши повече от успешно.
 

Везни

Готови ли сте за поредния ден, изпълнен с романтика, двусмислени погледи и тем подобни неща? Разбира се, да. Подгответе се, както трябва, защото това ще продължи още някое време, особено ако в скоро време сте се запознали с някого. Помнете, че е много важно да бъдете открити за всичко ново. По-рано, когато са се опитвали да Ви запознаят с някого, това се е превръщало в пълна катастрофа, но този път всичко може да завърши по съвършено различен начин.
 

Скорпион

Макар че Вашите постъпки не винаги са оценени от обкръжаващите по достойнство, едва ли някой днес ще Ви критикува и ще Ви учи да живеете. Вашето обаяние е неотразимо, и никой не може да му устои. Така че очаквайте нови запознанства, признания и романтични увлечения. Сериозни разговори е по-добре да водите извън дома си. Този ден е подходящ за пътувания - като развлекателни, така и делови. Може също и да приемате гости: ще се покажете като отличен стопанин, и всички ще бъдат досолни. Вечерта са възможни подаръци и приятни знаци на внимание от отдавнашни познати.
 

Стрелец

В дадения момент Вашите мисли са съсредоточни върху бъдещето, а това е много удачно време, за да разширите своите хоризонти. Бъдете амбициозни и не търсете лек път , а това, което предполага сериозни трудности и сериозно веселие. Някой от близките Ви е сериозно развълнуван от онова, с което се е занимавал напоследък. Посъветвайте се с този човек и си изяснете, как да започнете своето собствено приключение. Някои идеи може да Ви се сторят приятни за ушите, но те ще действат. Просто трябва да повярвате в себе си. А готови ли сте?
 

Козирог

Денят ще премине добре, но влиянието на позитивните тенденции днес може да бъде определено само като умерено, а това значи, че за големи постижения ще са нужни много повече усилия. Ще възникнат проблеми в личните отношения, защото близките Ви хора са убедени, че постъпките Ви са продиктувани от егоизъм, макар че не е така. Не жалете сили за укрепване на семейните връзки, тъй като днес този въпрос е много актуален. Лесно ще се справяте с ежедневните проблеми, стига да не тръгнете да търсите екзотични способи за решаване на прости задачи. Денят е подходящ за покупки на вещи, които ще са Ви полезни в работата.
 

Водолей

Освен на своя любим човек, в света има много хора, на които Вие сте скъпи. Затова ако днес разговорът ви е разправия, плавно преминаваща в скандал и заплашваща с раздяла, това не е края на света. В крайна сметка вероятността всичко да се уреди е доста голяма, но и да не се случи, едва ли ще останете самотни...
 

Риби

След продължителния период на суматоха и безпорядък Ви се струва, че сега, в крайна сметка, можете малко да се поотпуснете. Драматичните промени в дневния ритъм може да предизвикат някои обърквания, та затова се заемете с някакъв проект и изпълнете деня си с рутинни действия. Но главното, върху което трябва да се съсредоточите, това е релаксацията и то онзи тип, който не предполага затваряне в себе си или самообучение. Това, на което трябва да се научите е, да овладеете изкуството на бездействието.

 



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Депутатите се връщат на работа след ваканцията
Дата: 04/09, 07:022 Коментара

Учителят в гастроентерологията у нас говори
Дата: 04/09, 07:00

„ЛИНА“ отвори две манипулационни в град Добрич и още една в град Варна
Дата: 04/09, 06:50

Имате нужда от пълно изследване на кръв, полови и щитовидни хормони? Посетете лаборатория „ЛИНА”
Дата: 04/09, 06:10

Промяна в европейските пътувания през ноември
Дата: 04/09, 06:00

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия