Шоуто на Боби Лазаров! Синоптикът накара цялата БТВ да се тресе от смях


Дата: 24/04, 13:01

кадри bTV

редактор Веселин Златков 

Синоптикът на bTV Боби Лазаров накара колегите си в сутрешния блок да се превиват от смях по канапетата в студиото. Рано в сряда той „избухна” в леко странна словесна импровизация на тема смешни лични имена.

Лазаров избълва куп небивалици от рода, че за чакрите му се грижила юристка на име Пледоария. „Семейството ѝ е в правораздавателната система”, уточни синоптикът, докато колегите му вече се заливаха от смях.

Боби Лазаров продължи в същия стил и заяви, че ако родители искат по-модерен вариант на името Захари, могат да използват Стевия за момиче и Аспартам за момиче. „Стевия и Аспартам, на дядо им Захари”, обяви доволен той и рязко смени темата и заговори за пясъка от Сахара. Колегите му обаче продължиха да се хилят зад кадър.

„Не си мийте колите и балконите и прозорците тази седмица, нека да мине облака от прах, измийте ги другата”, това посъветва този път сериозно синоптикът.

Лазаров не пропусна и да покаже за пореден път топлите си чувства към водещата Мария Цънцарова. Той няколко пъти я нарече „агапи му“.

Златимир Йочев пък напомни, че Цънцарова е обещала да изпълни с него танц с поддръжки като в „Денсинг старс”. Боби Лазаров тук отново се намеси и категорично заяви, че първия танц в ефир на Мария ще е с него и никой друг.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



На този ден в историята - Отпечатана е Абагар. Първата книга на новобългарски
Дата: 06/05, 00:30

Гергьовден е
Дата: 06/05, 00:18

Почина Сесар Луис Меноти
Дата: 05/05, 23:50

Температурите вървят нагоре в понеделник
Дата: 05/05, 23:30

"Евровизия 2024" започна, въпреки призивите за бойкот
Дата: 05/05, 23:11

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия