Баща трогна Ники Кънчев с жест към дъщеря си в "Стани богат"


Дата: 15/05, 19:27

Редактор: Александър Дечев

Кадри: БТВ

Участието на Евелина Ръжева в "Стани богат" донесе положителни емоции на водещия Ники Кънчев. Тя е здравен мениджър в "Институт по редки болести" в Пловдив.

След първите пет въпроса тя бе попитана "Кой елемент има свойството да свети на тъмно?" - Силиций, Хром, Фосфор или Молибден. Евелина правилно посочи фосфор.

"Название на какво е Хелс Ейнджълс?", бе следващото питане, а опциите - Мотоциклетен клуб, Клуб по американски футбол, Религиозна секта и Хорър поредица. Тя се насочи към мотоциклетния клуб, но се наложи да се подсигури с жокер "50:50" и с негова помощ продължи напред.

След това заключи 2000 лева като втора сигурна сума, а въпросът за нея бе "Какво се случва с неотворена опаковка чипс на много голяма надморска височина?" - Става по-тежка, Свива се, Стопява се или Издува се.

Ръжева се колебаеше между свива се и издува се. Затова покани баща си Константин на помощ. Двамата проявиха страхотна близост, като таткото прегърна и гушна дъщеря си. Това трогна Ники Кънчев, който реагира с думите: "Ееей, така! И тати те гушна". Жокерът си свърши работата и правилно насочи щерка си към "издува се" и така тя продължи напред.

За 3000 лева бе попитана "Кой поет е използвал псевдонимите Амер, Тафт и Сулбатьор в някои от своите творби?" - Пейо Яворов, Никола Вапцаров, Пенчо Славейков или Димчо Дебелянов. Ръжева призна, че за първи път чувала тези псевдоними и затова се обади на Иван Марков от Пловдив. Той обаче нищо не каза в 30-те секунди. Тя избра Яворов и това се оказа грешен отговор, а верен е Димчо Дебелянов.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Като по чудо шофьор се спаси от горящия си бус на пътя за Твърдица
Дата: 29/05, 13:16

Безплатни консултации на 08.06.2024 г. в София, с доц. д-р Салим Шентюрк, водещ специалист по неврохирургия
Дата: 29/05, 13:10

Цялостно заличаване на белег – възможно ли е?
Дата: 29/05, 13:00

АЕЦ Козлодуй повече няма да купува руско ядрено гориво
Дата: 29/05, 12:59

Дамски чехли - ниски, високи и във всеки цвят
Дата: 29/05, 12:53

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия