Конкурентите за вота на българина намериха съгласие само по това, че трябва да се гласува


Дата: 24/03, 21:32

Редактор: Виолета Николаева

С кротък дебат започна "Панорама" по БНТ тази вечер докато дискусията ескалира в спорове заради предизборните емоции: 

Асен Василев - ПП:

"Ние сме на един кръстопът и не може да има ясна посока, в която да тръгне страната. Едната посока е написана на плакати, а другата посока е да имаме един нормален европейски живот с едни нормални европейски доходи. Последната година се видя, че това е възможно. Вие виждате колко фундаментални сблъсъци има по това каква трябва да е финансовата политика. Според мен, ако хората излязат и зададат една ясна посока, в която да се движим, това ще помогне много да се разреши политическата криза.

Костадин Костадинов - Вазраждане:  

"Ние се намираме в период, когато буквално след по-малко от 10 дни можем да имаме разрешение. Всичко зависи от българските граждани, които ще отидат да гласуват. Тук основното разковниче е доколко ние, хората, които искаме да управляваме държавата, искаме да убедим тези, които не искат да гласуват, да застанат пред избирателните урни в изборния ден. На последните избори 60% от избирателите обявиха смъртна присъда на българската държавност, тъй като отказаха да я признаят за своя. Това рискува да се повтори, независимо какво ще е преразпределението на вота от тези 40%, които сега заявяват, че ще отидат да гласуват. Най-голямата трагедия на България в момента е, че 2/3 от българските граждани не припознават българската държава като своя. И това е основният проблем. Политическата криза ще мине и ще отмине и може да се състави кабинет във всеки един момент. 

Станислав Анастасов - ДПС

"Политическата криза ще се разреши като говорим от доста време с разум да оценим състоянието, в което се намира държавата, с отговорност - независимо каква, и диалог с нормален тон. Първо да се пресече обедняването на българските граждани и една дълбока съдебна реформа с конституционни промени."

Делян Добрев- ГЕРБ: 

"Промяната" казват, че са добрите, всички останали - лошите, но българският избирател е достатъчно мъдър, той ще определи кой да състави кабинет. Ние последните две години вървим назад, сега наново трябва да се приближим до европейския път, последните две години едно евро не сме усвоили..." 

Стефан Янев - Български възход:  

"Думите диалог, взаимодействие, решение в интерес на хората, бяха думи, позабравени в политическия речник. Сега в тази кампания тези думи се използват, това е начинът и разумният подход за баланси чрез диалог. Ако сме на противоположни позиции, колкото и да крещим, разговор не се получава." 

Атанас Зафиров - БСП за България:

"Искаме да предложим теми, които не разделят българското общество."

 



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



В Германия побесняха: Русия обяви хуманиста Кант за "руския трофей, като цялата Калининградска област"
Дата: 23/04, 10:59

Христова за минималната заплата: Хората на Запад често работят на повече от едно място
Дата: 23/04, 10:54

Властите в Чечня пуснаха клип с Рамзан Кадиров, за да разсеят слуховете за здравето му
Дата: 23/04, 10:42

Щур коментар при Гала: Дженифър Лопес е БСП-то на шоубизнеса
Дата: 23/04, 10:42

До 2050 година всеки десети ще страда от проблеми със слуха
Дата: 23/04, 10:36

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия