Болестите капитулират пред живи витамини


Дата: 15/05, 08:03

Зад качествата им застават специалисти и изпробвали

Капитулация търпят болестите при срещата си със специален вид витамини – Живи. Разработката, при която е запазена пълната биологична активност на полезните вещества, т.е. тяхната „живост“, действа поразяващо на вирусите и агресорите като своеобразна витаминна бомба. Живите витамини стимулират имунитета да работи на пълни обороти независимо от сезона и възрастта. Те запълват всички липси на витамини и минерали в тялото, а у нас са известни с името Live Vitamins.

Потенциал без аналог

Необикновената си мощ, с която не могат да се мерят стандартните мултивитаминни формули, „Живите витамини“ дължат на своята маслена форма. Благодарение на нея те покриват напълно двете задължителни изисквания за работещи витамини: 1. Естествената сила на вложените полезни вещества е напълно запазена до момента на тяхното попадане в тялото; 2. Масленият разтвор преминава достатъчно бавно през червата, така че да се осигури максималното усвояване на витамините и минералите в организма. По този начин ние сме сигурни, че не просто вземаме всичко необходимо, а то със сигурност отива там, където му е мястото – в кръвообращението – и държи имунитета ни в изправност.

Капсулата освобождава витаминно-минералния маслен разтвор и той обгръща власинките в тънките черва. Благодарение на маслената си форма той има бавен ход по продължението на червата, което осигурява по-пълното усвояване на полезните вещества и високата ефективност

 

Потвърждение на всички инстанции

Покривайки високите критерии за качество и ефективност, „Живите витамини“ се превърнаха във фаворит както на специалистите, така и на препатилите. Навлизайки смело в практиката на лекарите и фармацевтите, те се доказаха със своята висока работоспособност, а за отличните им резултати докладваха именно изпробвалите ги пациенти. Така, спечелили доверието на всички инстанции, Live Vitamins са първи избор в борбата с вируси и настинки, когато резултатът задължително трябва да е отличен.

Задоволява имунните нужди

Разработен в съответствие с последните медицински изисквания, специалният комплекс съдържа 22 витамина и минерала. Препоръчваната дневна доза осигурява на тялото 100% от необходимите му полезни вещества за допълнителен ежедневен прием и така запълва всички нужди на организма. По този начин „Живите витамини“ не само поддържат имунитета и дават жизнена енергия, а подпомагат нормалната работа на всички органи и системи в човешкото тяло, сред които мозъкът, сърцето, костите, ставите, зъбите... В допълнение, благодарение на добавения антиоксидант коензим Q10, те правят така, че доброто здраве отвътре да личи и отвън.

Можете да откриете Live Vitamins в най-близката аптека до вас.

 

Може да прочетете повече за Live Vitamins ТУК >>>

 

Източник: Live Vitamins

 

*публикацияПроверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg


 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!Спонсорирани връзки.Нинова: Част от търговските вериги са намалили цената на хляба с 20 процента
Дата: 05/07, 12:591 Коментар

Бойко Рашков обеща, че няма да има съкращения в МВР
Дата: 05/07, 12:51

Мечтаете ли къща сред природата ? Комплекс от къщи Belvedere Residence е точно за Вас ! Само на 15 км от гр. Варна !
Дата: 05/07, 12:50

Тома Биков: Управляващите влачат страната към света на абсурда
Дата: 05/07, 12:34

Елена Гунчева: 99% съм убедена че ще гласувам против кабинета на Асен Василев
Дата: 05/07, 12:242 Коментара

Още новини
Спонсорирани връзки.

Коментари twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2022 | Пълна версия