Пеевски след призива за оставка: Това е неприемливо и невъзможно


Дата: 10/07, 22:17

Снимка Булфото

По-рано днес почетният председател на ДПС Ахмед Доган призова председателя на ДПС Делян Пеевски да подаде оставка. Това стана ясно от прессъобщение от пресцентъра на Ахмед Доган.

Ето какво последва след това: 

 

Така поднесено нещо, изпратено от група фракционери, буди основателно съмнения за своята автентичност. Но! Дори и да е така, какво се случва? Така председателя на ДПС Делян Пеевски отговори на призива на почетния председател на партията д-р Ахмед Доган, който поиска той и петима членове от ръководството да се оттеглят.

"Реминисценции от отминали времена, в които "отгоре" с един телефон или един факс са заличавани групи хора, структури и персони. Това ли е апотеозът на борбата за демокрация, права и законност или авторитарен похват, несъвместим с правовата държава. За съжаление, точно това се превръща в жив пример, на който Европа и демократичният свят  ще погледнат най-меко казано с недоумение", допълва Пеевски, видя bgonair.bg.

"Оценките, които са дадени са несъстоятелни, а настояването за оставки - лишено от каквато и да е форма на изпълнение на Устава на ДПС, за който толкова много се говори тези дни. И какво!? До какво ще доведе това искане?! В апогея на ДПС, която изведохме до втора политическа сила и рекордните за всички 34 години брой депутати, чия е волята, която иска да прекърши този успех!? И кой ще понесе отговорността пред тези, които ни гласуваха това доверие и възложиха на нас надеждите за собствения си живот!? Или отново от тях се иска да мълчат и да се подчиняват на върхушката, която ги употребяваше толкова дълго", пише още председателят на ДПС.

"Това е неприемливо и невъзможно. И не, аз няма да се откажа и няма да предам хората, които ми дадоха доверието си. Не съм предател! Държа на думата си. Оттук нататък пътят е ясен. Продължаваме с екипа ми с изпълнението на ангажиментите си, за Новото начало, в името на по-доброто и по-мъдрото Утре. Ще бъдем с хората и до хората. PS. Двамата с Ахмед Доган се познаваме прекалено добре и двамата знаем каква е истината. Историята ще покаже, че съм бил прав. Никой не може да спре Новото начало", завършва Пеевски.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Надал преди двубоя с Джокович на Олимпиадата: Намираме се в различни ситуации в кариерите си
Дата: 29/07, 02:00

Различният хотел…. вярвате или не – съществува място, на което зеленчуците са домашно произведени, а храната е вкусна и приготвена с любов
Дата: 29/07, 02:00

Тонове мъртва риба в лагуната край Тоскана
Дата: 29/07, 01:41

Турският парламент решава съдбата на милиони бездомни кучета
Дата: 29/07, 01:25

Япония води в класирането по медали след втория ден на Игрите в Париж
Дата: 29/07, 01:00

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия