MentorMate включва Data Engineering и Cloud & DevOps в програмата на MentorMate DevCamp


Дата: 09/05, 13:28

Американската компания за разработка на специализиран софтуер МенторМейт организира шестото издание на обучителната си програма за млади софтуерни специалисти. Участниците ще могат да изберат едно от следните три направления: Data Engineering, Cloud & DevOps и Automation QA.

MentorMate DevCamp е четиримесечно обучение, с включена заплата, създадено за студенти и хора с интерес към сферата на софтуерните технологии. Програмата включва лекционна част, индивидуални задачи и работа по реални клиентски проекти. През целия период на MentorMate DevCamp участниците получават подкрепа и насоки от топ експертите на МенторМейт, които влизат и в ролята на техни индивидуални ментори.

Докато развиват своите умения, участниците започват работа и по реални проекти на пълен работен ден, което им помага да трупат ценен практически опит. Това им дава възможност да се потопят в културата на компанията, която цени проактивността, гъвкавостта и високите резултати в работата. След успешно представяне в MentorMate DevCamp най-добрите от тях получават предложение за работа в компанията и имат възможност да продължат професионалното си развитие като Data Engineer, Automation QA или Cloud & DevOps Engineer.

“DevCamp е инвестиция в подготовката на следващото поколение IT таланти и да допринесем за индустрията. Програмата е начин да помогнем на млади таланти да станат отлични софтуерни специалисти, като това е нашият принос към IT общността като цяло. Стремим се да дадем шанс на най-добрите да се докоснат до работа по реален проект на клиент.”, споделя Красимир Николов, VP of Technology в МенторМейт.

Препоръчително е кандидатите за програмата да имат известен опит в софтуерната разработка. От тях се очаква да имат както базови познания по поне един програмен език и добро разбиране на алгоритми, така и аналитични умения. Кандидатите следва също да имат добри комуникационни умения, способност за работа в екип и отлични познания по английски език.

Кандидатстването за DevCamp е отворено до 17 юни 2022 година. Всички кандидатствали ще получат задача, която трябва да изпълнят в рамките на пет дни след кандидатстването. Тези, които решат успешно задачата, ще бъдат поканени на онлайн интервю, проведено на английски език. Най-добрите ще имат възможността да станат част от програмата, която стартира на 4 юли.

 

За МенторМейт:

МенторМейт е една от най-големите компании за разработка на софтуер в България, с офиси в Минеаполис, Гьотеборг, София, Пловдив, Велико Търново, Варна, Русе и специалисти, които работят дистанционно от различни точки на света. Компанията предлага кариерни възможности в различни софтуерни направления - от разработка и тестване, до дизайн и архитектура на разнообразни ентърпрайз решения, правещи живота на милиони хора по цял свят по-добър. Всички свободни позиции в компанията са отворени за дистанционен, офис или хибриден модел на работа. Компанията е ориентирана към хората със своите възможности за професионално развитие, гъвкав модел на работа и култура, базирана на автентичност, взаимопомощ и уважение. Научете повече на mentormate.com

 

За MentorMate DevCamp:

DevCamp е 4-месечна обучителна програма за софтуерни технологии, предназначена за млади таланти, готови да стартират своята кариера в сферата на софтуерната разработка. Участниците имат възможността да развият своите технически умения и да натрупат практически опит в работата по реални проекти, докато получават финансово възнаграждение.

https://devcamp.mentormate.com/


*публикация



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Чорбанов: Надявам се да не се обяви епидемия от коклюш
Дата: 26/04, 18:59

Туристическият министър: Въпреки войните ние ще имаме устойчив летен сезон
Дата: 26/04, 18:461 Коментар

Разград с богата културна програма през май: Великденски заек на Велики четвъртък, Чакърдъкова в Деня на буквите, а абитуриентите – по червена пътека
Дата: 26/04, 18:30

Доц. Киселова: Очевидно няма съгласие кой да ръководи заседанията на парламента
Дата: 26/04, 18:23

Москов: Най-бедните обедняха с 30% за последните 3 години. Асен Василев е като прероден Румен Гечев
Дата: 26/04, 18:021 Коментар

Още новини
Спонсорирани връзки.

Коментари twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия