Сребърното колие – нежен акцент към всяка визия


Дата: 11/05, 05:14

Сребърните бижута са сред най-желаните подаръци за различни поводи, а изящното сребърно колие може да бъде прекрасен акцент към визията ви, независимо от случая. С кубични циркони или цветни камъни, перлено или със златно покритие, то се спуска нежно по шията, подчертавайки женствеността на притежателката си.

И други накити могат да въздействат силно на възприятията, но не и по този магичен начин като уникалните сребърни колиета.

Сребърни колиета според случая

Внимателно подбраното и правилно комбинирано с облеклото сребърно колие придава стил и класа, независимо от случая.

Когато ви предстои да прекарате известно време в бизнес обстановка или ще имате бизнес среща, подходящо е по-изчистеното и нежно колие. Поради семплия си облик среброто ще може да открои шията ви и лицето.

За такава обстановка не е подходящо да има много кристали по накита. Може да сложите и по-креативно колие, за да откроите индивидуалността си, стига да не е прекалено искрящо. Ако искате да го съчетаете с друго бижу, нека това да са малки семпли обеци, а може и нежна гривна.

Събитията със специален характер са повод да си сложите най-добрите сребърни бижута. Колкото и да ви се иска да изглеждате възможно най-зашеметяващо, все пак се въздържайте от носене на повече от две бижута. Целта е да бъдат подчертани най-добрите ви черти. Ако например прическата ще бъде с вдигната нагоре коса, може да изберете по-дълго колие с перла или кубичен циркон. Към него може да добавите и чифт обеци. Официалните събития изискват блясък, но не и прекален, затова колието само трябва да допълва визията.

Много от бижутата могат да бъдат носени през цялото време като например сватбената халка. Ако имате сребърно колие с изчистен дизайн, то може да допълни всеки тип облекло и да бъде напълно подходящо за носене всеки ден. Обикновено такива колиета не са с големи камъни, а с малки кристали и много фина изработка.

Подходящи цветове за комбинация със сребърно колие

Среброто принципно може да се съчетае с различни дрехи и аксесоари. По отношение на цветовете, сребърното колие най-добре се комбинира с черния цвят или кралското синьо. Това е поради контраста между сребърния оттенък на среброто и тъмния цвят на облеклото.

Много добре ще изглежда сребърното колие и върху бяла или сива дреха, особено ако е дълго. Ефектът ще бъде по-голям, ако колието е позлатено и е с перла.

Наситеното лилаво или цвят бордо също се съчетава перфектно със сребро, особено зимно време, заради приликата между отразявания ефект на среброто със снега.

Избягвайте да съчетавате сребърното колие с дреха в пастелен или твърде ярък цвят, защото бляскавият ефект на среброто ще се изгуби. Ако решите да изберете по-студени цветове, подходящи са нюанси като цвят ванилия, нежна праскова и ледено розово.

Добре е също да имате предвид и това, че роклята с шарки изисква по-късо и семпло колие, а дългите и по-детайлни колиета са по-подходящи за по-изчистена рокля.

За ежедневието, за офиса или за официален случай подходящо избраното сребърно колие ще бъде нежен комплимент към вашата визия и ще ви даде възможност да изразите индивидуалния си стил.

 

*публикация



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Какви са най-често ползваните мерни прибори за лов?
Дата: 18/04, 23:40

Топ 10 летни аромата от Arabic Scents: Открийте своя неустоим летен аромат
Дата: 18/04, 23:40

Без роза остана Виктория
Дата: 18/04, 23:38

Астън Вила оцеля след драма с дузпи в Лил
Дата: 18/04, 23:16

Какво трябва да знаете за застраховка "Автокаско"?
Дата: 18/04, 23:00

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия