Жилищна сграда K-Brilliant на Комфорт ООД е с АКТ 15


Дата: 15/05, 15:10

Имаме удоволствието да ви информираме, че жилищна сграда K-Brilliant разположена на ул. Братя Бъкстон № 6 е вече с АКТ 15.

Побързайте да разгледате останалите свободни апартаменти. Повече информация, може да намерите в сайт им www.komfortbrokers.com или си уговорете среща с представител на фирмата, който да Ви разведе в сградата.

Обектът включва три отделни входа, функционални жилища, чудесни инвестиционни обекти с добра възвръщаемост и изискана визия. Сградата предлага на бъдещите си собственици възможност за избор от различни апартаменти – двустайни, тристайни и четиристайни с квадратури от 72 до 274 кв.м. Основната част от тях са с изложение изток, запад и юг, като на високите етажи се разкрива гледка към града.

K-Brilliant е избор на висококачествено строителство във Варна, за което гарантира „Комфорт“ ООД. За красивата, но и устойчива на всякакви климатични промени фасада на сградата е предвидена комбинация от мазилка, клинкер и гранитни плочи.

Какво представлява клинкерът ?

Клинкерът представлява огнеопорна и изключително чиста екструдирана глина, която е терчинчо обработена при температура от 1200 °C. Готовият материал във вид на тухли или плочки е доста здрав и притежава множество положителни характеристики.

Предимства на клинкерът:

-Висока температурна устойчивост;

-Ниско влагопоглъщане- поради високата си плътност и безпореста структура, влагата не е в състояние да проникне през продукта. Така той става издръжлив на излагане на водна и влажна среда и осигурява защита;

-Чиста глина , без соли- тя е абсолютно екологична, не представляваща опасност за хората и околната среда, защото в нея липсват каквито и да е вредни вещества;

Дограма

Относно дограмата, „Комфорт“ ООД са се доверили система BAUER Pro 80, едностранно фолиран профил - цвят Antracitgrau отвън, бял отвътре. Обков Maco, цвят бял. Стъклопакет еднокамерен 4 мм стъкло безцветно. Стъклопакет двукамерен: 4 мм стъкло "4S" /4 мм стъкло безцветно /4 мм стъкло нискоемисионно, aлуминиев дистационер, аргон.

Повече информация за обекта може да получите на сайта на „Комфорт Брокърс“ www.komfortbrokers.com или да им позвъните на телефон 052/ 600 458.


*публикация


 Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg


 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!Спонсорирани връзки.Тома Биков: Управляващите влачат страната към света на абсурда
Дата: 05/07, 12:34

Елена Гунчева: 99% съм убедена че ще гласувам против кабинета на Асен Василев
Дата: 05/07, 12:242 Коментара

Ансамбъл „Филип Кутев“ се завръща есента във Варна с нов концерт и жест към варненската публика!
Дата: 05/07, 12:20

Аврен създава пъстър неделен пазар на 10 юли, търговските площи ще са безплатни
Дата: 05/07, 12:10

Има решение при крампи
Дата: 05/07, 12:00

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2022 | Пълна версия