Какво са дифузери за етерични масла ЕТЕРИМ?


Дата: 11/05, 15:08

Като врата към по-спокоен живот, дифузерите с етерични масла могат да означават разликата между вашата напрегната версия и по-спокойната ви! Но как работият тези дифузери за етерични масла ЕТЕРИМ?

Как работят дифузерите за етерични масла ЕТЕРИМ?

Казано по-просто, дифузерите за етерични масла работят чрез разпръскване на вода и етерични масла във въздуха. Това означава, че можете да вдишвате и абсорбирате етерични масла в тялото си, което може да подпомогне релаксацията, но също така прави чудеса за сетивата ви. Например, ако искате да се отпуснете след напрегнат ден, дифузерът за етерични масла може да направи чудеса за вас. Повечето етерични масла излъчват приятен аромат във въздуха, а когато използвате дифузер, той също пречиства въздуха.

Какво е ултразвуков дифузер за етерични масла ЕТЕРИМ?

Това електрически уред, който разпръсква вода и етерични масла във въздуха чрез вибрации, които причиняват ултразвукови вълни. Така се създават микроскопични частици от етерични масла, които се разпръскват във въздуха под формата на студена пара. Резервоарът за вода трябва да се напълни, както е указано в инструкциите за всеки дифузер, след което добавете около 3-10 капки етерични масла в зависимост от желания аромат и ефекта на дифузора.

Ултразвукът на дифузера карат етеричните масла да се смесят с водна пара и да се разпръснат във въздуха като много фина мъгла. Тези дифузори не са особено шумни, така че много хора смятат, че са подходящи за работен офис. Етеричните масла като лимон, грейпфрут и портокал и мента могат да ви помогнат да се концентрирате.

Може ли ултразвуков дифузер ЕТЕРИМ да се използва като овлажнител?

Тъй като ултразвуковите дифузери ЕТЕРИМ използват вода, те могат да се ползват и като овлажнители за въздух. Докато добавянето на вода разрежда маслото, което може да намали неговата сила, ако не харесвате силни миризми и бихте предпочели маслото да издържи по-дълго, това е много подходящ вариант.

Какви са ползите от използването на дифузер за етерично масло?

Те са страхотна алтернатива на ароматните свещи, като използването на дифузери за етерични масла е идеален начин да се отпуснете, релаксирает и да се насладите на предимствата на ароматерапията. Смята се, че ароматерапията е един от най-ефективните начини етеричните масла да се абсорбират в кръвния поток и да циркулират по тялото. Това поддържа нашата лимбична система, която контролира нашите емоции, настроение и памет.

Ефектите от ароматерапията включват:

Има толкова много различни начини за използване на етерични масла за естествено решение за по-добър живот. За тези, които се борят да спят, малко успокояващо етерично масло от лавандула, кедър или тамян ще направят чудеса. Ако искате да помогнете на храносмилателната си система, опитайте малко етерично масло от див портокал, мента, джинджифил или копър.

Освен ароматите, използването на дифузер ЕТЕРИМ с вода означава, че той се превръща в импровизиран овлажнител, който прави чудеса при изсушени дихателни пътища. Процентът влажност на въздух в помещението е основен компонент на здравословната среда за човека. Важно е да следите процентната влажност, като прекалено сухия или влажния въздух могат да бъдат неблагоприятни за вашето семейство.

Дифузерите за етерични масла на ЕТЕРИМ са част от класацията за най-добри дифузери на сайта Buyoutside.com за съвети в онлайн пазаруването.

 

*публикация



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Депутат: Главният прокурор не трябва да зависи от хора като Пеевски
Дата: 19/04, 17:53

Натали Трифонова предупреди за обрати във времето
Дата: 19/04, 17:31

НС прие предложението на БСП за отлагане на либерализацията на ток за домакинствата
Дата: 19/04, 17:20

Пътуванията тази година са 10-15% по-скъпи
Дата: 19/04, 17:181 Коментар

Какви са най-често ползваните мерни прибори за лов?
Дата: 19/04, 17:00

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия