Затягаме мерките срещу разбития корем


Дата: 19/05, 14:46

Една по една до пълно възстановяване

До пълно възстановяване се затягат мерките срещу проблемните черва. След установения факт, че именно разбития корем отслабва имунните ни защити, дойде време органът ни с площ колкото тенис корт да получи адекватна грижа преди да е станало късно.

Просто дискомфорт или пълен срив?

Натрупаните отрови в червата сриват имунитета ни, а това отваря вратите за всякакви болести.

Разбитият корем не е шега работа. Щом страданията в корема и трудното изхождане се настанят трайно в ежедневието, алармата е включена: натрупани отрови = сринат имунитет = отворени врати за всякакви болести.

Излизането от този омагьосан кръг, уви, не става само с внимание към диетата. Иска се адекватен „противник“. Точно тук, различен по технология метод, отбелязва 1:0 срещу всичко съществуващо. У нас е известен с името ProCombo. В три стъпки той затяга мерките срещу съсипания корем.

 

 

Мярка №1: Отстраняване на „шлаката”

Червата са като тръби. Ако имат лоши натрупвания по стените, веществата, преминаващи по тях, опасно се „замърсяват". Това предизвиква какви ли не проблеми – куркане, подуване, газове, тежест. Доставяйки на червата огромно количество „добри агенти“ (200 милиарда CFU/g), ProCombo е способен да „изчегърта“ полепналите излишни микроорганизми. Така той „връзва ръцете“ на „лошите“ бактерии и ограничава разпространението им.

Ефектът не остава скрит, макар процесът да се случва отвътре. Червата отново стават способни да изсмукват чисти вещества и ползите от тях. Сякаш се затварят многобройни клапани – всички неприятни звуци притихват и усещанията се нормализират.

Мярка №2: Засилване на защитите

ProCombo не само озаптява неконтролируемата поява на нови и нови „лоши“ бактерии. Обогатявайки чревната лигавица с активни „добри“ микроорганизми, той създава важен защитен слой. Подобно на грунд против ръжда по вътрешността на тръба, ProCombo предпазва червата. Така се възвръща баланса на вътречревните микроорганизми. Ефектът е налице – не само локално се решава проблемът с дискомфорта. Цялостното състояние на организма се подобрява, благодарение на подобрената възможност на червата отново да всмукват полезни вещества.

За да постигне внушителните резултати, с които е известен, ProCombo има специална „бойна глава“ – двойна. Активните съставки в него са затворени в две отделни капсули, за да може „добрите“ бактерии да достигнат до червата в максимално активна форма. В най-външната капсула пък е тяхната храна. Така добрият ефект се умножава на точното място хилядократно и с огромна скорост.

Мярка №3: „Бетониране“ на резултатите

ProCombo печели потърпевшите не с какво да е, а с директни резултати – категорични и навременни. Но не само. Оказва се, че при правилен прием, резултатите са дълготрайни. Една капсула е достатъчната доза, за да получи организмът цялото му необходимо подкрепление за деня. Краткият курс на прием, 10 дни, дава отлични резултати както в случаи на лек коремен дискомфорт, така и по време на антибиотично лечение. Ако обаче проблемът е достигнал хроничен характер, най-добре е приемът на ProCombo да продължи между 4 и 8 седмици, а терапевтичният курс да бъде повторен поне още веднъж в рамките на една календарна година.

Как разбираме, че действа?

Буквално ставаме нови хора. Куркането, подуването и газовете остават в миналото, изхожданията се улесняват. Най-накрая успяваме да изхвърлим токсините от себе си. Не след дълго резултатите се „бетонират“ – усещането за нормално работещ корем трайно се настанява в ежедневието ни. Това има директна полза за нас. Ставаме по-спокойни и получаваме още по-голям бонус – имайки здрав корем, сме много по-защитени от върлуващите болести.

 Можете да откриете ProCombo в най-близката аптека до вас.

 

Повече информация за ProCombo може да намерите ТУК >>>


 

* ProCombo е на първо място по брой продадени опаковки в България за 2020 год. за лекарствени продукти без лекарско предписание в ОТС категория „Пробиотици“, по данни на IQVIA.

Източник: ProCombo


 

 *публикация

 


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg


 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!Спонсорирани връзки.Още 7 британски министри подадоха оставки
Дата: 06/07, 18:50

Мечтаете ли къща сред природата ? Комплекс от къщи Belvedere Residence е точно за Вас ! Само на 15 км от гр. Варна !
Дата: 06/07, 18:40

Таксита блокираха мястото на катастрофата в София
Дата: 06/07, 18:35

Генчовска е притеснена от реакцията в Македония за френското предложение
Дата: 06/07, 18:191 Коментар

Младата майка Силвия търси помощ за двете си деца
Дата: 06/07, 18:02

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2022 | Пълна версия