Заповядайте в новооткрития „Интермаркет”. Отстъпки до 60%


Дата: 23/05, 05:40

Интерсервиз Узунови АД вече повече от 30 години се стреми да предлага най-широката гама от продукти, на които е официален вносител и дистрибутор за България, каквито са световно известните марки: Sharp, Smeg, Hitachi, Schneider, Elica, Jata, Edesa, Cata, Sangiorgio и BOJ

Най-новият магазин Интермаркет, предлагащ най-доброто от тези марки, може да намерите на бул „ Владислав Варненчик” №267 (пред комплекс Варна Сити Парк Юг)

Всеки клиент, който посети магазина, може да се възползва от преференциални цени на група продукти намалени от 20% до 60% като Еър Фрайър за 69,- лева, Въздухопречиствател Sharp за 199,- лева, Испанска тенджера под налягане за 89,- лева , както и на ограничено за 10 дни намаление от 10% за всички продукти изложени в магазина.

 

SMEG - Технология със стил

Вече повече от 65 години на пазара, Smeg уредите са се утвърдили като изискани и елегантни решения за нуждите на съвременния начин на живот.

 

Ретро уреди носещи духа на 50-те години

Благодарение на корпоративната си култура, която диктува максимално внимание върху качеството на продуктите, технологиите и дизайна, компанията е известнa в цял свят като един от основните представители на стандарта "Произведено в Италия".

Знаейки как да съчетаят технология със стил, Smeg създават продукти, които стават истински икони.

Smeg и Dolce&Gabbana – където дизайна среща изяществото на детайла

Стилът, за Smeg, е отделна концепция: начинът, по който даден продукт комуникира с околностите му и позволява на потребителите да взаимодействат с него.

 

LaPavoni – Ръчно изработени в Милано машини за истинско Италианско Еспресо

Вниманието към детайла и дизайнерските решения създават домове, които отразяват имиджа на техните обитатели. Със Smeg, уредите заемат централно място в сърцето на дома, място, където хората могат да се събират. Кухнята интегрира всички свои функции и се превръща в съвършен, напълно оборудвана фон за тези скъпоценни и приятни моменти.

Уреди за вграждане Smeg от всички дизайнерски серии

 

HITACHI - Вдъхновение за бъдещето

С най-новите съвременни технологии и доверието, което идва със 100-годишна репутация за надеждността, хладилниците на Hitachi са най-добрият избор за всеки дом.

С невероятни усилия да се стреми винаги напред, името Hitachi стана синоним на технология и качество по целия свят. Вече повече от 100 години HItachi продължава да прави това, което прави най-добре: да произвежда качествени продукти, които допринасят за подобряване на качеството на живот на хората.

 

ELICA - носи глътка свеж въздух в кухнята

От 1970 г. насам, Elica (Елика) е символ на ефективност, иновации и дизайн. Качеството на кухненските абсорбатори Elica са глътка свеж въздух, което прави марката и нейните творения наистина уникални на пазара.

 

Аспираторите NIKOLA TESLA заемат специално място с подробно представяне

Вашият нов аспиратор, мощен хубав и луксозен, евтин или скъп , стенен , окачен, за вграждане или телескопичен можете да закупите на място в магазина.

 

SHARP – традиция и качество

Представени са телевизори с размери от 24” до 75” както и последните модели на Японската компания с премиера за България. Богат избор от системи за домашно кино, блутут колонки и музикални системи.

От Sharp можете да намерите и най-голямата гама от въздухопречистватели, преносими климатици и влагоабсорбатори.

 

SCHNEIDER –История за страст. Уреди от Франция за всеки вкус.

Основана през 1934 г. и първоначално известна като Schneider Frères, тази иновативна марка е създадена от братя Шнайдер, печеливш екип, съставен от визионерски инженер и харизматичен лидер.

През годините , марката Schneider постепенно създаде дълбока сантиментална привързаност между компанията и клиентите, която остава толкова силна и днес. Една история за страст както я разбират само французите.

 

Ретро уреди носещи духа на 70-те години

Уреди за вграждане Schneider с характеристики покриващи всички изисквания

Перални машини Schneider с характеристики покриващи всички изисквания

 

Cata – умните бойлери за всеки дом

 

BOJ –най-голямо разнообразие от Испански тенджери под налягане и чугунени съдове за готвене

Интерсервиз Узунови АД предоставя дългосрочни взаимоотношения на своите клиенти и партньори, като предлага отлични цени, гъвкавост и качествено обслужване от добре подготвени специалисти, както и експертна и бърза сервизна помощ от собствен фирмен сервиз!

Магазинът се намира на бул „ Владислав Варненчик” №267 и работи всеки ден от 10:00 до 19:00 часа. Телефони 0886/ 42 44 04 ; 0889/60 80 40 както и на www.intermarket.bg

 

*публикация

 



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Отново сравниха Григор Димитров с Роджър Федерер
Дата: 29/03, 13:48

Диана Ковачева към президента: Не мога да бъда служебен премиер
Дата: 29/03, 13:31

Над 160 продукта за Великден в Lidl
Дата: 29/03, 13:30

Кои са най-предпочитаните европейски марки електромобили?
Дата: 29/03, 13:30

5 съвета при избора на годежен пръстен
Дата: 29/03, 13:30

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия