Фънки разкри неочакван факт за Коцето


Дата: 13/05, 09:10

Редактор: Александър Дечев

Кадри: "Нова телевизия"

Строгият представител на журито Димитър Ковачев-Фънки говори преди финала на "Като две капки вода". Пред Лора Крумова той разкри и как са минали Великденските празници.

"Празниците ги изкарах отвратително. Мразя въобще да се споменава около мен думата агнешко и боядисани яйца. Козунак не лизвам, мразя. Не знам къде е забавлението в това да чукаш яйца едно в друго и да се радваш".

"Аз съм старо "Кравай"-ско чедо. "Кравай" беше най-култовото място за събиране през 80-те и 90-те години. Ние винаги сме имали чувство, че сме една среда на поети, композитори - хора, които създават нещо ново. Всички банди, най-основните и готини хора, тръгнаха от "Кравай". И художници, и всякакви. Коцето откакто сме приятели и си говорим, ми е казвал, че също е минавал покрай "Кравай" и знае за какво става дума. Коцето е бил метъл като малък. Казвал ми е "Брато, знам какво е Мейдън, знам какво е Джудас, моля ти се". Ама ти си интелигентен, разбира се, че знаеш. Покрай Биг брадър ни тръгна приятелството. Там явно ни събраха, за да видят конфликт между поп-фолка и метъла. Те не напразно ни задават и досега този идиотски въпрос: "Ама как така?" Викам, абе вие нормални ли сте. Човек става приятел с друг човек, защото тръгват флуиди между тях и де да знам какво. Въобще не ме интересува Коцето какво пее, а пък на него въобще не му пука за моите глупости. Ние просто двамата си изкарваме страхотно и се забавляваме.", каза той в предаването "На фокус" по "Нова телевизия". 

"Градивно критикувам в "Капките". Така приемам нещата, това е моето виждане. На някой беше ли му обидно като свирех по 8 часа, за да кандидатствам в Консерваторията? И да се представя както трябва? На някой удобно ли му е че всеки ден аз се поддържам и въртя колекцията си от басове, за да мога да съм на ниво. Аз гледам като музикант и не мога да тръгна срещу себе си. Съжалявам. Мен никога не са ме щадили за нищо: "Не ставаш", или "Направи така, че да не могат да те критикуват". Ще има бомбастичен финал. Колкото до участниците, аз много харесвам това, че беше много разнообразно като попадения и в същия момент те дадоха много от себе си. Някои се опитаха да кривнат, тогава хапех. И ела да видиш как тръгнаха нещата в друга посока. Няма нищо вярно, че толерирам поп-фолк участниците заради Коцето. Това въобще не е вярно. Разбира се, братлето е един от най-добрите, това е факт, няма какво да говорим. Да вземем Мария - ами това момиче беше толкова трудолюбиво и толкова се раздаваше. Нямаше и ей толкова несериозност. Няма как да й кажа, че не става. Или да кажеш "Мани я Софка, тя не може". Кое не може бе? Нея Господ я е целунал. Това е такава певица, която направо кърти зъби. Заради това казвам - аз съм реалист, въобще не поставям поп-фолка от едната струна. Или можеш, или не можеш. Или ставаш, или не ставаш", категоричен е Фънки.

Запитан дали е имало случай, в който продуцентите отиват при него и му казват, че е минал границата, той отговори: "Те са изключително деликатни и тактични хора. Убийствени сладури. Винаги са ме подкрепяли на 100 процента".

За отношенията си с Димитър Рачков Фънки каза: "Ама ние с Митака сме много големи приятели. Митака е убийствен сладур. Акълът на Митака щрака като извънземен. Абсолютно светкавичен. Аз се забавлявам страхотно. Предаването е страшно готино. И не напразно има такъв рейтинг. Изглежда и хората се забавляват много". 



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Путин: Русия ще помогне за подобряване на ситуацията на Балканите
Дата: 07/06, 06:001 Коментар

IT Helpdesk от А1 предлага експертно IT обслужване на бизнеса в отговор на технологичните предизвикателства
Дата: 07/06, 05:40

Виктория Томова спечели квота за Олимпиадата
Дата: 07/06, 05:00

До 33 градуса петък
Дата: 07/06, 04:00

Борислав Гуцанов: На съдбовен кръстопът между мира и войната сме
Дата: 07/06, 03:10

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия