Натали Трифонова преди финала на "Денсинг старс": Бях решила да се откажа


Дата: 12/05, 16:03

Инфарктен момент е имала Натали Трифонова в шоуто "Денсинг старс". Тя потвърди новината, че е имала проблеми с партньора си в риалити формата и дори е обмисляла да се откаже. 

Финалът е във вторник и за победа се борят Натали, Дара, Ивет Горанова и Неделя Щонова. На крачка от голямата победа те разкриха неподозирани тайни от кухнята на шоуто и какви проблеми са срещнали по пътя си, пише Блиц. 

В първите седмици от шоуто Дара не можела да отпусне контрола и напълно да се довери на танцовата си половинка. „С Джими се познаваме и работим отдавна, но преди „Dancing Stars“ не бях танцувала в двойка. Когато си силна жена и си свикнала да вършиш много неща сама, е трудно са се почувстваш като истинска дама и да се оставиш друг да те поведе по дансинга“, каза певицата пред водещата Станислава Ганчева, предаде Блиц.

Отношенията между Натали Трифонова и партньора й също преминали през огъня. „С Димитър стигнахме до критичен момент в „Dancing Stars“. Бях взела категорично решение да се откажа от състезанието заради сложните ми отношения с него. Двамата много се обичаме и се подкрепяме, но сме трудни характери и големи инати, и когато се разсърдим в залата, никой не отстъпва. На сцената обаче всичко ни минава и се превръщаме в единен, силен отбор. Разбрах, че в това шоу трябва не само да показваш красиви танци, а и да изградиш стабилна връзка с партньора си. Димитър ме научи да му се доверявам и да вярвам повече в себе си“, разкри синоптичката.

Всяка от финалистките в „Денсинг старс“ преживя малки или по-сериозни травми, които са неизбежен спътник в танцовото шоу, но продължи напред на предела на силите си. В първите дни д-р Неделя Щонова получи кръвоизлив в бедрения мускул след шпагат по време на генералната репетиция и излезе на сцената въпреки болката. „Независимо дали си в живота или на паркета, дали си в трудна връзка, дали си изправена пред невъзможно забременяване, диагноза, несправедливост или предателство, ако мозъкът ти се срути и каже: „Загубих!“ и тялото се предава. Но ако си кажеш „Мога!“, ще преодолееш всичко. Силата е в нас, ако принадлежим на красива идея“, категорична е д-р Щонова.

Елегантното танцово шоу е огромен урок за участничките - на последната му права те вече със сигурност знаят, че могат повече, отколкото са си представяли. „Не съм вярвала, че ще стигна до финала. Мислех, че ще изкарам две-три седмици, а най-големият ми страх беше да не отпадна първа, защото танцовите ми умения бяха под нулата. Но се уверих, че ако човек наистина иска нещо, може да го постигне с постоянство, труд и упоритост. Щастлива съм, че направих неща, които не съм подозирала, че са възможни за мен. Чувствам се по-женствена, а това ме прави много щастлива и удовлетворена. За пръв път мога да кажа, че съм горда със себе си“, каза Ивет Горанова.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



На магистрала Тракия стана страшно. Четири коли се врязаха в мантинелата
Дата: 23/05, 17:14

На 24 май имен ден празнуват 7 господарски български имена
Дата: 23/05, 17:001 Коментар

Юрист за търговията с гласове: Само 30% от случаите влизат в съда
Дата: 23/05, 16:54

Eлвира Краснобаева получи награда "Варна"
Дата: 23/05, 16:45

Папата отправи специални пожелания към българския народ
Дата: 23/05, 16:42

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия