Кралят на лятото: ленът и ползите, които носи на цялото семейство


Дата: 28/06, 05:20

Лятото е сезонът, когато най-често избираме естествените материи, тъй като имат множество предимства – носят прохлада, позволяват на кожата да диша, изглеждат леки и небрежни – точно така, както искаме да се чувстваме и ние през горещите дни.

Една от най-разпространените материи е ленът. Той има свойството да регулира телесната ни температура и да ни предпазва от вредните UV лъчи. Именно затова е предпочитана материя при избора както на облекло, така и на плажни кърпи. Плажните кърпи от лен и органичен памук са нежни към кожата и изключително бързосъхнещи. Именно бързината, с която изхъват ги предпазва от развитието на бактерии, съответно можете да сте сигурни, че кърпата ви е чиста и суха, дори след като сте прекарали цял ден на плажа. Не губете това усещане и след като се приберете! Кърпите от лен са прекрасен избор и във вашата баня – чисти от бактерии и бързосъхнещи, нежно ексфолиращи кожата и не на последно място – компактни и леки. Всички тези предимства ги правят много подходящи както в комфорта на вашия дом, така и при пътувания.

Лененият текстил за дома е предпочитан от много хора по света, тъй като са осъзнали множеството му предимства. Освен това домът винаги изглежда изключително стилно, когато заложите на лен в интериора. Една ленена покривка за маса винаги е добро решение както в ежедневието, така и за официални поводи. Ленът подхожда както на модерен, така и на по-традиционен или ретро интериор, като придава неповторим чар на вашата трапеза. Важно е да кажем, че ленът задържа по-малко петна в сравнение с други материи.

С всички изброени предимства, ленът е възможно най-добрият избор и когато става дума за текстил за бебета и деца. Естествен терморегулатор, той охлажда през лятото и затопля през зимата. Така можете много успешно да решите проблемът с изпотяването и претоплянето на вашето бебе. Свойството му да предпазва от вредните UV лъчи е много важно за малките човечета, особено в първите месеци от техния живот. Ленът е антиалергичен и дишащ, не задържа бактерии, тъй като има свойството да отвежда излишната влага от тялото. Това го прави много подходящ за бебета с атопичен дерматит. Погрижете са по най-добрия начин за тях и им осигурете така необходимия им комфорт.

Ленът и органичният памук се грижат за вас и вашето семейство по най-нежния и деликатен начин. Ленените влакна са изключително здрави, така че продуктите от лен ще ви служат вярно години наред. Изберете комфорта и непреходния стил на ленения текстил и направете ежедневието си по-приятно, устойчиво и екологично – важни ползи за здравословен и стилен начин на живот!

 

*публикация



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Ройтерс: Колебливото представяне на Байдън в дебатите кара съюзниците на САЩ да се подготвят за завръщане на Тръмп
Дата: 29/06, 01:47

40 лева за преглед на морето
Дата: 29/06, 01:23

Здравословно хранене
Дата: 29/06, 01:00

АПИ изплати на превозвачите 50 млн. лв. държавна помощ
Дата: 29/06, 00:49

РСМ отхвърли гръцките обвинения, че нарушава Преспанския договор
Дата: 29/06, 00:191 Коментар

Още новини
Спонсорирани връзки.

Коментари twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия